Sblbngl yavrularimm hala düşünüyorum çok güzel kahvaltı yapmak istiyorum kahvaltı en sevdiğim öğündür benim değerlidir 😂
FatmaNur_27 yavrularimm yeşil zeytin salatası eşim çok seviyo kendime de milföy börek yaparım pratik 😇
Armess_loya Hazır yufkadan gözleme birde patetes kızartması yapıcam tabi o an ki ruh halime ve keyifime kalmış artık😂🤷🏼♀️😬
2kizanasi Kızartma tabağı pankek kahvaltılık gece aklıma bişey daha gelir onuda eklerim muhtemelen:))
elfmoom yavrularimm salı günü doğum var bugün temizlik için biri geldi. annemlerde ben de çok yorulduk yarın kahvaltı da düz domates salatalık peynir gevrek yumurta çay var🤭
Armess_loya elfmoom yaaa canım elfmoom salı gün doğumun var demek, hadi İNSALLAH Rabbim SAĞLIKLA, kolaylıkla, nasip etsin canım 🧿🧿🧿🌸🌸
Fasulyeninannesi1 elfmoom memnun kaldin mii ne kadar odedin bizim temizlikci iptal etti son dakika delirmek uzereyim
elfmoom Armess_loya kuzuuummm 🥰 nasipse inşallah🙏🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah , kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evladıyla sınamasın🤍
Busssx yavrularimm Kahvaltı 🤝 ben patatesli omlet istiyor canım yanına da Menemen yaparım roka tere peynir zeytin tamamız 🤤😂
AnnelikHayali elfmoom ben de İzmirliyim ama birkaç yıldır Afyon’da görev yapıyorum. Benim için de bir boyoz alıp haşlanmış yumurta ile ye kahvaltıda. 🥲
elfmoom AnnelikHayali aaa süper :) babaannem afyonluydu benimde yeriim tabi :) canınız çekiyorsa boyoz göndereyim
elfmoom Fasulyeninannesi1 aşırı hemde böyle bir şey olamaz, girip çıkmadığı yer kalmadı.. aşırı titiz aşırı becerekli , biz çok memnun kaldık. kendi evinde yapsa bu kadar temizler yani petekler avizeler efsane