Mehtapkz melikepolat en guzeli canm dayanabiliyorsan keske bende dayanabilsem vallahi belkide bukadr cok dusunmekten olmuyor ne bileyim
Mehtapkz Gulcingezer kuzum daha bekle testi erken yapmissin gbi geldi bana 7 gun varmis daha okdr cok yorum okudumki bu platformda yani adet gelmedigi surece hep umut var oyuzden moralini bozma adetine 1 w gun kala yaprsin yada gecerse yaparsin
Gulcingezer Mehtapkz hayirlisi bakalm canisi ama hic his belirti hic bisey yok o yuzden sanmiyor ben beklemiyorm bu ay
CanselAydin Benim 3 Nisan’da Beklenen adet tarihim Göğüsler de hassasiyet haricinde mide bulantısı için erken midir sizce mide bulanmasından çok mide ağrısı veya bulanıyor gibi olması
Mehtapkz CanselAydin erken canm sanirim bazende piskolojik oluyor bu belirtiler her ay hamileyim bole okdu sole oldu diorum yok benmde basim donuyor yatga yatrken falan ama bu 3 aydir oluyir oyuzden bise aramiorum artik nezaman yapicksin testini
Mehtapkz Brglyksk_ sadece akintim var canm ilk igneden 3 gun icinde kasik agrisi vardi gecti gitti smdi agri sizi yok sadece beyaz akinti var
Gulcingezer Mehtapkz canisi benim yogun amintim devam bgun cde biraz batma kasik agrisi hissediyorm aksama dogru basladi ama anlamadm vala 5 gun var regl’ye
Mehtapkz Gulcingezer Benimde ayni sekilde canm ama ben klomen kullandgm icin ovitrellede yapabilir oyuzden kesin olamiorum idrarinda koku varmi hamilelikte ilk idrarada kokuda oluyor bazen ay insallh hamilesndr bidaki testini nezaman yapcan
Gulcingezer Mehtapkz idrarda da koku var ama ben ihtimal vermiyorm kuzum ya hic oyle bi tam belirti yok regl gecince yaparm negatif cikti cnku yaptigimda :( ins senin olur 🙏🏻
Mehtapkz Gulcingezer insallh cnm smdi benim yarin igneden sonra 12. Gun erken gebelik testi yapmayi dusunuorm cikarmi acaba
Ayserose1001 4 Nisan benimde gonalf 450 oldum çatlatma iğnesi oldum aşılama yapılacaktı ama covid oldum bir gün öncesi testte çıktı kaldı aşılama bizde evde kendimiz denedik inşallah olmuştur ya 🙈iğne olalı 6 7 gün oldu bi belirtim de yok açıkçası normal mi
Ayserose1001 Gulguzelim masraf yok csnım ben pco olduğum için ilaç çok uyguna geldi aşılama ücretsiz bana rapor çıktı bana ondan
Ayserose1001 Mehtapkz 14. Gün yapın diyolar haftaya pzt 14 oluto bişmşyoeum ama 12. Gün de çıkıyormuş ben cuma gibi yaparım herhalde 🙈🥰