Mehtapkz Arkadaslar 4 nisan benimde 1 senedir deniyorum bu ay klomenle devam ettik ignemi oldum dun artik heycanli bekleyis sizde durumlar nasil kac aydir deniyorsunuz neler yaptiniz denerken gelin muhabbet edelim sıkılan arkadaslarım ❤️❤️❤️
Zemzems Mehtapkz 2. Yi deniyorum canm kimyasal gebelik geçirdim. 2 ay oldu deniyorum. Takvime göre 1 nisan adet tarihim
Uykucu11 Mehtapkz Merhaba öncelikle rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah benimde adet tarihim 2 Nisan 2 aydır deniyorum mfk yöntemi deniyorum
Mehtapkz Fatma-22 benim 3 . İgnem canm sen kac kere kullandin ilk utumayip 2. De 3. De tutan daha cok oluyorrmus
Japonkirazcicegi 1 Nisan regl tarihim, geçen hafta hsg filmi çektirdim yumurtlama günlerimi değerlendirdim, hayırlısı😇
Mehtapkz Japonkirazcicegi aaa sans cok ozaman bu ay senin ayin olur insallah canm guzel haberlerinle insallahh kac ay denedikten sonra rahim filmi cekildin birde anestezilimi yoksa normalmi canm benim bu ayda tutmazsa vende bu ay cekilicem hayirlisiyla
Mehtapkz Zemzems bende agustosta gecirdim bir kimyasal canim nasipte varsa bu ay insallh hepimiz hamile kalirizda bebis postu acmak bizede nasip olur
Fatma-22 Mehtapkz hiç sorma her ay aynı sey yumurtlamadan sonra gunler gcmıyo bnmde bgun yumurtlama oldu ovulasyonda gordum bkalım hayırlısıyla inş
Mehtapkz Fatma-22 ay insallh canim hadi hayirli guzel degerlendir bu ay guzel hamilelik haberleri alalim
Japonkirazcicegi @"Mehtapkz anestezi olmadan normal çekildim canım, 30 sn kadar adet ağrısı gibi ağrı oluyor geçiyor toplamda 10 dk sürüyor filmin çekilmesi😍 İnşallah amiinn Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Mehtapkz Japonkirazcicegi amin canim insallh bende o ilactan korkuyorum dier seyler zaten smear testi yaptirirkende spektlmla acio die biliorum cnku bana ole yapmisti o cok agrili bisey degil sanirim ilac agri yapior
Mehtapkz Uykucu11 daha yeni insallhhh hemencecik tutar canm bizim gibi beklemez tez vakitte kavusursun 10 gun var ya gecmior zaman
Mehtapkz Tomrishatun Forumlarda yazilarina cok karsilasiyorum canim Allah en yakin zanda hatta bu ayda guzel haber almayi nasip etsin sana insallahhh
Uykucu11 Mehtapkz Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim tez vakitt seninde ve bizim gibi evlat sahibi olmayı bekleyen bütün annelerin kucağını doldursun inşallah