ecem11 Melekk8 ya benim adete 5 gün kaldı yumurtlamayı geçen hafta cumartesi gördüm yani 8 gün geçti kasıklarımda ağrı vardı ama adet ağrısı gibi teste negatif tam 12 gün geçmeden çıkmıyor mu testte ona göre üzülmeyeyim 🤗
Melekk8 ecem11 kuzu valla benim ilişkiden sonra 12. Ginde normal kaset testta çok hayalet çizgi gibiydi inanmadım hatta eşimde yok gibi dedi erken gebelik aldım onda net çıktı
Melekk8 ecem11 bence 12.günde bende çıktı ama herkeste çıkacak diye bişey yok yumurtlamadan sonra 17. Gün test yapın diyorlar bence acele etme bekle🙏
Eylulperisi Aselyusra bende kaset test yaptım iki defa ikisindede çift çizgi çıktı kan verdim hemen beta 19.5 çıkmıştı
Eylulperisi Mom545441 aynı şeyi yaşamışız okadar çok istiyorduk ki sonuç malesef hayalkırıklığı bende aynı şeyi söyledim artık erken test yapmak yok günüm geçsin öyle yaparım o süreç çok zormuş gercekten
Aselyusra Mom545441 4 gün önce kaset test yaptım negatif. Yarın bat tarihim. Umudumu kaybetmek istemiyorum.. İnşallah benim de sizin gibidir kaset olduğu için çıkmamıştır
Mom545441 ilaydamerve ben gecikme yaşamadım😂 haftaya çarşamba bat yumurtlama günü girdiğim ilişkiden 11 gün geçti erken gebelik testiyle 6 gün kala öğrendim şimdi 3 günüm var
Mom545441 Eylulperisi hımmmm demek ben yapsam çıkar normalini ben test yaptığımda 10.4 tü ertesi günü 18.2 oldu ne durumdasın canım artışların nasıl🙏🏻🥰
Ada_mommy Happybebegim reglime bir hafta kala kan testi yaptirip hamile oldugumu öyrendim 10.9 çikmisdi deyerleri onlara ne canim neden utaniyosunki senin hayatın
Eylulperisi Mom545441 ALLAHİM gönlüne göre versin kuzum inşallah sağ sağlım evladını kucağına alırsın inşallah sağlıklı bı şekilde yükselir RABBİM kucaklarimizi boş birakmasin inşallah benim malesef kimyasaldi cnm direk düşüşe geçti bı kan verdim 5.5 düşmüştü
ada58 Happybebegim ben adet döngüsünün 21. günde öğrenmiştim adet döngüm 30-31 gün reglime 10 gün vardı yani
Mom545441 Eylulperisi yaaa ben ocakta yaşadım onu şimdi kendimede isteyenlerede rabbim herkese gebelik nasip etsin diye değil rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin diye dua ediyorum 🤲🏻