Busraguler renginnnock ben de araştırıyorum ama hiç kullanışlı bulamadım bekliyim belki fikir veren olur ☺️
Klcaysgl renginnnock https://ty.gl/cgz5794777 ben bndan aldim her gecen gün zam geliyo bence al geç kalmadan cnm
Tgcbyrm hunilimom bebek arabası ve puset takımının içinde bu vardı bunu kullanacağım bende ön fermurda sütü soğutmama özelliği var sanırım
Memoli65 hunilimom bu çantanın aynisini trent yoldan aldim 85tl ye çok güzel ve kaliteli çok beğendim
hunilimom renginnnock aynısı ama ben en ucuz bebek marketten almıştım 3 sene önce suan da fiyatı 100 TL felan sanırım ben örnek koydum resmî
hunilimom Tgcbyrm benim attığım marka degil model felan aynı ben başka yerden almıştım aleminyum mu deniyor folyo gibi bisey var sıcak soguk tutuyor
Busramzcgl Ben fısher prince marka aldım içinde fotoğrafta görünmeyen den daha çok göz vardı çok begendim
hunilimom FHKK valla benim de aynı 3 sene oldu biraz makinaya sürekli atmaktan yıprattım ama bu hamilelikte de kurtarır beni 😂
FHKK hunilimom makineye hiç atmadım bende bununla ilgili post açıcaktım ilerleyen zamanlarda yıpranma deforme oldu mu canım 😇
hunilimom FHKK benim fermuar kısmında Demir parçası vardı onlar çıktı sadece ben ayda bir nerdeyse yıkıyorum