Merykls Kizlar pusetin uzerine heehangi bor örtü ortsek olmaz mi yok sa bu yeni nesil puset icin dikilmis muslin ortuler oluyor onlardan mi alinmali sice
HGulsah Merykls Bende az önce baktım onlara Umay bebek diye bir sayfadan puset minderi örtüsü puset çarşafı 190 lira ama bilemedim nasıl kalitesi birde kumaş renklerini beğenmedim 🥴
Beybisininannesi Merykls yazın bi esintide uçarsa peşinde koşmanız gerekebilir 🤣 o yüzden çıtçıtlı olanından aldım ben
Ayliz_123 Merykls benim çok hoşuma gidiyor du yaptırdım ilk bebeğimde puset evde çok kullandım mutfak ta yemek yaparken VS. Minderi ni ebebekten indirimdeyken aldım puset örtüsü ve çarşafınıda diktirdim https://imgyukle.com/i/E2FzOo
Yusevde Bende bunu düşünüyorum hep pusetün üzerindeki sapa geçirilmiş öyle dikilmiş örtüler görüyorum gereksiz geliyor normal bi müslün örtü örteyim diyorum ama emin de olamıyorum
Gzdalin Merykls aslında e bebek de civil de hem minder hem de puset örtüsü var fiyatları da 60-65 TL arasındaydı ama renk uyumu model uyumu tutturmak zor olabilir o yüzden bende instagramdan bakıcam
Ays0 Merykls uygun fiyatlı aldığın bir müslin örtüyü pusetin üstüne koyup, kulp kısma kurdele dikip bağlayabilirsin. Hazır alınandan hiç bir farkı olmuyor.
Cemrreedemirci Ben battaniye ile çıkardım bana inanılmaz saçma geliyor🤔 bu çocuğumu da aynı battaniyeye sarıp çıkaracağım babası çıkarır ben arabaya binerim sonra çocuğu kucağıma alırım. Yani ne gerek hiç anlayamıyorum 🤔🤔
Smyye1B Merykls 15 liraya almıştım denk gelmişti müslin bezden örtü ama basit bişey müslin battaniyenin üstüne 2 bağcık dikilmiş gibi bişey. 😇 Elde bile dikilebilir yani 😇
Efemom2 Banndu markası var onun pusrt örtüsünü alıcam ben emzirme örtüsü olarakta kullanolıhor çok amaçlı
Efemom2 Cilekreceli1514 aldım ama henüz kullanmadım kumaşını fln çok begendm ben emzirme içinde kullanılıyor kullananlarda memnundu
Hunilininbirii İnstagramda bee collection sayfasından puset minderi ve örtüsünü 160 tlye yaptırdım kaliteli ve çok güzel tavsiye ederim 🌼