Elayfers Gamze__79 sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsun kız erkek hepsi başka güzel duygulardır 🥰💕💕
Feyzaerturkk Elayfers Ben hep erkek hissediyordum bide şimdide kıza alıştırdım kendimi değişirse bı şok daha yaşarım 😂
Elayfers Feyzaerturkk aman değişmesin artık bu kadar şok yeter insan inancını kaybeder zırt pırt değişince 😂
edis22 Demet2323 ama herkesde degisecek diye bir kaidede yok 🤷🏻♀️ bazen kordon bagi yaniltabiliyor dr’lari.
09gul Elayfers benim doktoum daha 12. Haftada kız dedi. Sonraki haftalarda da kız olduğunda ısrar etti fakat detaylı ultrasonda erkek dedi 😂😂 ve biz çoğu kıyafetini doktora güvenip almıştık 🤭🤭 32+4 olduk hala erkek detaylıdan sonra değişmiyor o yüzden bekle ☺️
seyma_35 Ay ben de günlerdir cinsiyet postlarında geziyorum yaa. 13+2 de erkek dedi kendi dr umdan farklı dr o yüzden hiç inanamıyorum hem erken hem dr başka. İçimden hep kız geçiyor ben de detaylıya kdr inanmıycam sanırımm
09gul Elayfers birazcık daha bekleyeceksin az kaldı yanlış hatırlamıyorsam 21. Haftada yapılmıştı benim detaylı ultrasonum. Sakın bizim gibi erkenden pembeli kırmızılı çiçekli böcekli dantelli ne kadar cici kıyafet varsa alma. Alacaksan da ara renkler al😂😂😂
Elayfers 09gul yok yok ben zaten alışverişe geç başlamayı düşünüyorum 😂 alırsam sabırsızlanırım daha çok 😅