Elayfers 13+1de %60 kız dendi ama bir ay sonra daha net konuşabiliriz dedi doktorum, sonradan cinsiyet değişen oldu mu sizlerde ☺️
edis22 Elayfers 16 haftada%99kiz dedi. 20 jaftada %100 erkek dedi. Tabi yine guvenemedim ama gecen detayli ultrasona gittim erkekmis. 16 haftada %99 demesine ragmen yanildi🤷🏻♀️
Tunurr Elayfers 12+5 de Kıza benziyor erkeğe de dönebilir dedi 14+0 da erkeğe benziyor kızda olabilir dedi 17. Hafta da netleşir dedi bende böyle hayretler içinde bekliyorum 😅
Deletedmom727271 İlk hamileliğimde 20.haftaya kadar kız dendi ayrıntılı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik 😂😂😂 ve sizin daha çok erken bence bekleyin.
Elayfers Deletedmom727271 oyy 20 ye kadar nası görünmemiiş 🤭😂 ben de kaptırdım baya kendimi zaten içimden de hep kız geçiyodu sabırsızlanıyorum bir ay daha bekle işin yoksa 😂
ecemst_ Bana da 11. ve 12. Haftamda %80 kız dendi. Sonra 17 de gittiğimde erkek dendi şok oldum başka bir doktora daha gittim erkek dedi detaylıda da erkek çıktı🤣
Demet2323 edis22 ozelmiydi prof surmuydi acaba bizede kesin dedi doktorum ama nebilim degiaenleri guruyom
MuberraK edis22 şuan şoktayım. Peki bacak arasını gördünüzmü? Ben gördüm doktor özellikle gösterdi.tamamen açıktı ve hiç çıkıntı yoktu. Kesinlikle kız dedi. 12. Haftada erkek givi demişti. 15+4te kesin kız dedi bacak arasını gösterip. 12. Haftada çok yanılma oluyor dedi. Bende erkeğe kaptırmıştım kendimi şok oldum duyunca. Bir kızım var bide oğlum olur diue düşünmüştüm. Şimdide kız moduna giriyorum bu seferde erkek derlerse artık yeter derim😄korkuyorum burdaki yorumları görünce kaçıncı haftada net belli oluyor acaba bu. Yani bacak arası gayet net açık pek erkeğe döneceğini sanmıyorum. Kızımdada böyleydi çünkü yanılma olmadı. Demet2323
Klc01 edis22 aynı şey benim başıma da geldi canım yanı haftalar ve detaylı da erkek olduğu kesinleşti
Tunurr Elayfers bide benim 3 yaşında oğlum var kesinlikle erkek kardeş istemiyor bir yandan da onunla uğraşıyorum oğlum kardeşin cinsiyeti olmaz diye 😅
Elayfers Tunurr ayy çocuğa laf anlatmak da ayrı zordur allah kolaylık versin oğlunuzun gönlüne göre versin 🙏🏻💕😂
Zeh123-ra Tunurr aynn ya benim kızımda ben erkek abi istiyorum diyor büyük kızımda kız olsada olur diyor ama ikinci çok fena kız olsa neneme verin diyor e doktorda %80 kıza benziyor dedi ondan demedim kız diye 18 haftayı bekliyim
Cemreninannesiii Elayfers 17. Haftada kız dendi detaylı ultrsonda(20. haftada)erkek olduğunu öğrendik
Demet2323 Cemreninannesiii ozelmiydi prof sormuydu yani işinde uzman birimiydi acaba bizimde kesin dedi ama nedense inanamiyorum
Feyzaerturkk Bizede 13+3 de kız dendi ama bidahaki ay değişebilir dedi bizde heyecanla bekliyoruz netlessin diye daha bir şey almadık 😂
Elayfers Feyzaerturkk buradaki yorumları görünce bende 30. Haftaya kadar bekleyeyim diye düşünüyorum 😂😅