ecrnnisa bı sezaryen doğumum oldu geçen hafta ve dikişlerim şişti agrisida geçmedi üstelik hala tuvalete çıkamıyorum bnm gibi olan var mı neden böyle oluyor acaba
Mevaninannesiii ecrnnisa nasıl yani tuvalete hiç çıkmadın mi ve de neresi şişti canm pansuman yapmadnmk
Zehraaaaaaaaaaa ecrnnisa bandınız acık mı sizin. Bende geçen hafta sezaryen oldum benim bi sıkıntım yok ama kontrole gidemedim 9 gün oldu anca cuma günü gidebilicem acaba benimkinde bişey olmuş mudur
Cemrreedemirci Tuvalete çıkamıyorsaniz lavman yaptırın utaanirim derseniz magnezyum diasporal var eczaneden alın için rahatlayın. Tuvalete cikmazsaniz kabızlıkla beraber basur oluşur berbat bı sorun.
Deletedmom727271 Ameliyattan bir hafta sonra şişlik ödem oluşabilir normal bir kaç güne geçer. Uzun süre geçmezse doktorunuza danışın tabi. Ağrı da bir hafta olmuş canım biraz daha dayanman gerek.
Cemrreedemirci ecrnnisa hoşaf yapın kayısı yiyin? Sıvı beslenin 3 lt su için biraz da hareketle ki zaten bebekten dolayı hareket vardır çıkarsınız. Şişlik çoksa ameliyatı yapan doktora bı görünün
blueberyy00 ecrnnisa size bir hafta daha gecmis üzerinden şimdi iki hafta olmuştur size bende yeni 1 haftalık oldum sezaryen dikişin üst kısmında şişlik oluştu çok hafif dikiş yeri de kızarık hafif kontrole gittiniz mi siz gectimi sizinki ?
Zehraaaaaaaaaaa ecrnnisa ben bantlı cıktım. 3 gün sonra çağırmıştı ama gittiğimde denk gelemedim hiç bantlı duruyorum. Cuma günü gidicem inşallah bişey olmaz.