Damlacaa Kızlar hep tatlı aserip erkek doğuran ya da sürekli ekşi yiyip kız doğuran var mı aranızda eskiler haklı mı sizce?
aselkiz Damlacaa Benim oğlumdada kızımda ilk aylarda ekşi sonraki aylarda paso tatlı istedi canım hele ki kızım da deli gibi tatlı yiyorum bence pek alakası yok ya 🤷♀️
Damlacaa Villanelle asermek degiil henüz bende bişey asermedim ama anlamadım sürekli bişeyler yemek istiyorum tıka basa yemek istiyorum sonrada öğüre ögure kusuyorum ama yemekten de kendimi Alı koyamıyorum ondan sordum 😂
Deletedmom727271 Hakkıyı değil miydi o kız 🙈🙈 ben ilk hamileliğimde çok tatlı yedim oğlum oldu. Şimdi ekşi çok yiyorum ama yine oğlum olacak :)
Damlacaa Deletedmom727271 bende hakkı diye biliyodum geçen eşimden browniler falan istedim aha tatlı yiyo atlı gelevek dedi bende de öyle kaldı 😂 ekşi yedirmeye çalışiyo kıza döner belki diyo 😂😂😂
tugbaacng Damlacaa oğlum olcak, doğurdum doğurucam sancılarım var. Hala tatlı yiyince zehir oluyor 😂😂
cgnduru Damlacaa alakası yok canim vücutta ne eksikse onu istiyorsun mide bulantisi daha çok yaşayanlar mesela genelde tuzlu yerler tatlı daha çok mide bulandirir… o ye tatlıyı doğur hakkı yı ya 😀
Damlacaa Mevaninannesiii babamız bunu duyunca sevinecek 😂 benn tatlı yedikçe adama ağlama geliyo hiç mi ekşi istemiyo canın diye 😂😂😂😂
Yaseminerki Sürekli tatlı istedim ve kızım olucak yani gerçek değil bana göre ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler normalde😂
gulsah_12 Damlacaa ben de hep tatlı yıyorum ekşi sevmıyorum zatende kıza benziyor dedi değişmediyse bendede uymadı o söze 😊