Aleyna8 Merhabalar 🌸 Ben supriz bir hamilelik yaşadım. Şuanda daha 1 ayligiz. Emzirmeye devam ediyorum. Ama kızım bugün hafif ishal oldu çok hafif. Birde kakası bayağı koyulasti. Acaba sütünden dolayı olabilir mi ???
Feyza-nur Aleyna8 emin misiniz hamile olduğunuza ? Mantık olarak 1 aylıksa hamileyken hamile kalmış gibi oluyor hamileyken hamile kalınmaz diye biliyorum hadi diyelim doğumdan sonra kaldınız ki 40 gün ilişki olmuyor 🙄 kafamda deli sorular 🙄
Mom727373 Aleyna8 Ablam ilk bebeğini emzirirken hamile kalmıştı. Sanırım ilk yeğenim 6 aylıkken. Emzirmeye devam etmişti.
Cemrreedemirci Çocuğunuz tam 1 aylık mi? Karninizdaki bebek ne kadarlık ? Emin misiniz beta kaç? Karninizdaki bebek 5 6 aylık olana kadar emzirebilirsiniz.
Aleyna8 Cemrreedemirci ahah çok pardon. Ben bir aylık hamileyim. Ayriyetten 13 aylık bir kızım var 😅🤍
Cemrreedemirci Aleyna8 deminden beri eşime soruyorum tıbben mümkün mü diye benim bildiğim imkansız eğer olmuşsa öyle bı şey helal olsun diyor 🤭 dediğim gibi karninizdaki 5 6 aylık olana kadar emzirebilirsiniz. Sonrasında kızınız tadını begenmeyecektir yok emmeyi isterse siz biraktirirsiniz.
Feyza-nur Aleyna8 ahahah 😂 Allah analı büyütsün inşallah 🙏 biraz zorluk cekersiniz ama sonra rahatlarsınız sağlıjla kucagınıza alın ❤️
Mom727373 Cemrreedemirci Hamileyken bir iki ay sonra tekrar hamile kalan Türkiye’den bir örnek var 😍 karnında iki bebek ikisi farklı ayda çok acayip ya
Cemrreedemirci Mom727373 ama daha 1 aylık imkansız değil mi. 🤔 Yani doğum yaptıktan 15 gün sonra yumurtlama tutunsa kanda beta yukselse yine 1.5 ayı bulur öğrenmesi. Ki daha rahim toparlanmadan yumurtalıklardan hormonlar çekilmeden yeni yumurta olgunlastirmak ve bunun döllenmesi aman Allahım ne mucize dimi🤗
Cemrreedemirci Mom727373 AA pardon siz aynı anda gebelik diyorsunuz ama onun için çift rahim gerekmez mi 🤔
Sinemmmmm58 Aleyna8 ya allah seni 🤣🤣 yeni dogum yaptinda 1 aylik bebegin sandim 🤣 doktorunuzla gorusun emzirebilirsiniz diye biliyorum cunku bende tam sizin gibi kizim 13 aylikken hamile kaldim 17 18 aylikken kendisi birakti emmeyi suanda da ben 30 haftalik hamileyim 🙂🙂🤣