Merve_bolat Suni sancı ile doğum yapanlar kaç saatte doğum yaptınız ağrısı çok mu zor korkuyorum ben biraz gebelik kolestaz olduğu için suni sancı ile doğum yapabilirim pazartesiyi bekliyorum
Bebiscann Merve_bolat herkesde doğum yapma süresi farklı oluyor canım, inşallah acısız sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🙏💖
Mseymam Merve_bolat ilk bebeğime gece 3de suni almaya başladım sabah 9 buçukta doğum yaptım.. Suyum geldiği ve ilk gebeliğim olduğu için hemen gitmek zorunda kaldm..
Gizem2126 Gencbiranne34 merhaba benimde 9 saat suni sancıdan sonra sonum sezeryana bitti. 1 ay kalkamadım sizdeyse öyle oldumu. Suni sancıdan yorgun düştüğün İçin ayağa kalmadın falan dediler
Merve_bolat Mseymam ben çok korkuyorum birde kendimi hep 39 40 haftaya doğum olır diye düşündüğüm için psikolojik olarak hazır hissetmiyorum
Gencbiranne34 Merve_bolat inşallah surmesin 🙏 günüm geçince panik yaptım keşke yapmasaydim diyorum şimdi
Merve_bolat Gencbiranne34 psikolojik olarak hazır hissetmiyorum ben korkuyorum erken benim için kendimi 39 40 sabitlemiştim o zamana kadar hazır olurım diye düşüyordum
Emedko Merve_bolat cnm çok kötü oldum nedense elim ayağım tutmaz olmuştu. Gözlerim karardı . 8 cm de acıklığım vardı ama ıkınamadım çok güçsüz kaldım ve oğlumun da nabzı düştü. O yüzden acilen sezeryan oldum .
OsmanEge_12 Merve_bolat 24 saat suni sancı aldım 12 saatin sonunda etki etti doğum 30 saatin sonunda gerçekleşti
Merve_bolat OsmanEge_12 baya uzun sürmüş çok ağrınız oldu mu o ağrıyı nasıl tarif edebilirsiniz veya edebilir misiniz
Tunahan_rumeysa16 OsmanEge_12 herkesemi suni sancıyı veriyorlar acaba yoksa kendi sancimizlami doğurtuyolar. Kendi sancimizla daha iyi değilmi
OsmanEge_12 Merve_bolat ağrının tarifi yoktu cnm ama sonu güzeldi çok şükür evladımın sesini duyunca hepsi geçti şükür sonunu düşün sadece sancıyı fln boşver rabim yardımcın olsun inşallah
Emedko Merve_bolat ilk gün biraz ağrıdı. Diğer günler biraz daha normale döndü cnm . 1 haftaya tam toparlamıştım.