mucizegebelik6 Selam kızlar belimden karnıma kasiklarima ara ara iki gündür değişik bi agrilar oluyor ben ne olduğunu anlamıyorum bu yalanci sancımı Kİ bunu yaşayan varmi bi nst çektirmeli miyim
Bebiscann mucizegebelik6 geçiyorsa yalancı sancisidır canım, bu haftalarda yalancı sancılar normaldir, magnezyum kullanıyor musunuz
mucizegebelik6 Bebiscann geciyo canım da 10 dk ara ile iki kez oldu simdi geçti. Magnorm adında ilac verdi sadece kasılma vs olduğunda ic dedi doktor
mucizegebelik6 Bebiscann tamam kuzum cok saol ama şimdiye kadar hiç yaşamamıştım boyle sancı, o yüzden korktum
mavi18_ Bende 33+4 haftalığım. İki gündür belim kasıklarım karnımın alt kısmı ve pelvis kemiklerim ağrıdan kopuyor resmen. Sürekli tuvaletim var hissi geliyor böyle tuvalette oturmak istiyorum saatlerce
mucizegebelik6 mavi18_ evet dolgunluk fln da oluyo az ayakta dursam daha da artıyor. Magnezyum ilacı almistim ondan icicem sende ic canım agrilarin olunca
mavi18_ mucizegebelik6 magnezyum ilacı kullanıyorum hergün. Hiç olmazdı böyle garip yani iki gündür falan çok fazla hissediyorum umarım bir sıkıntı olmaz çünkü doktora gitmeme henüz iki haftam var hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık miniklerimizi