elfkara Canım erik istedi bi an da dolapta erik turşusu var olmadı onu yiyeceğim de bi an aklıma düştü 😔😔 trendyol da gördüm de yorumlar çok kötü
Funday35 elfkara Canım Instagram’dan erik diyarı yaz orda dalından gönderiyorlar dondurulmuş değil fiyat alabilirsin sorup yazın nasılsa ordaki eriklerde öyle
yigitinannesiiiii Canım hangi sehirdesin bilmiyorum ama çoğu şehirde hamileler için manavlar oluyor her çeşit meyve sebze oluyor yani bi araştır istersen yada internetten sipariş ver
Funday35 elfkara bursadaymış canım 5 tanesi 100 TL kasesi hediyeli baktım ben senin için donuk alma sakın ben aldım çöpe attım hiç güzel değil Rica ederim ☺️
KkubraOz elfkara geçen hafta metroda gördüm ama çok iyi değildi. Benimde canım istiyor da mevsimi değil diye elim gitmedi nisan ayında çıkmaya başlıyor bende çıkmasını bekliyorum
Burcu0707 elfkara ahhh tam 7 haftadir antalyada aramadigim yer kalmadi 😪😪😪 en son pazardan siyah erik aldim yedim onun yerini tutsun diye
Mommynurse elfkara ben Trendyol dan almıştım yorumlara rağmen (dondurulmuş değildi ama ) bir tık acıydı ama tadı güzeldi sorun etmedim valla 😂
Kilaflarinmucizesi elfkara Yemek içerir olarak değiştirseniz postu ağzımın içi su doldu yapmayın ne olur
guzel_anne1 elfkara oofff hiç sorma o dert ben de de var ama alt üst ettim her yeri yok malesef bulursan nerden bulduğunu bana da söyle lütfen 😢😢
elfkara Bi arkadas instagramdan erik diyari diye bir sayfa onerdi oraya bakin tabi dolabimda erik tursusu almisti eşim pazardan ondan yedim 😐 guzel_anne1