Deletedmom7373700
Hanımefendi kusura bakmayın cok özürdilerim gerçelten sizin gibi kibir dolu biri ile konuştugumu bilseydim asla böyle bir cevap vermezdim. Hatta cevabınızı alıntılamazdım bile. Çünkü Araştırmayan, sorgulamayan , ögrenmeyen hatta ögrenmeyi reddeden cahil bir kadın olsaydım aynı şeyi konuşuyor bile olamazdık! Belliki sizde pek okudugunuzu anlayamıyorsunuz. Yada pek aklınızdakini yazıya dökemiyorsunuz. Zira ilk cevabınız hiçte acıklayıcı değildi. Yumurtlama bittiğinin ertesi günü hadi ilişkiye girsin bakalım neye yarayacak ?? AnlamıyormusunuZ. hiç ihtimal yok.. ben bunu söylemeye çalısıyorum. yumurtlamaya yakın zamanlarda vee mümkünse yumurtlama günlerinde ilişkiye girmesi makbuldür. Kadın cocuk yapmaya calısıyor. Bende uğraştım diyorum. Aylarca bunun hesabını kitabını tuttum. Yumurtlama dönemini takip ettim kendimi tanıdım ve öncesinde denemeye başladım. Aynı şeyi konuşuyorsak sizde azıcık daha mütevazi olabilirsiniz. Cahil bir kadın bile olsam sizi yargılamadım kötü laf etmedim.. bence bana cevap vermeyin konu kapansın.