Cennet-Kokulum Merhaba anneler 🌸 7 haftalık hamileyim ne yesem midem bulanıyor. Tatlı tuzlu hiç birşey görmek istemiyorum ama mecbur yiyorum. Mide bulantısını geçirmek için neler yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? 🌸
Gozde0709 Cennet-Kokulum bende şuan 7 haftalık hamileyim benim aşırı olmasada mide bulantim var bana yeşil ekşi elma iyi geliyor canim
SilaKader Cennet-Kokulum benimki dayanilmicak halde canım mide bulantısı ben zofer kullaniyorum bende 7 haftalık hamileyim
as2121 Cennet-Kokulum Kesinlikle prilamı öneririm. Gece yatmadan iki tane içiyorsunuz baya hafifliyor. Onun sayesinde bir şeyler yemeye başlamıştım. Sağlık ocağına da yazdırabilirsiniz.
Cennet-Kokulum Gozde0709 Ayy bende bir deneyeyim canım inşallah bana da iyi gelir. İlk hamileliğim de hiç böyle değildim yaa🙁
Cennet-Kokulum Cananyildiz Naneli sakız aklıma gelmişti aslında işe yaramaz diye almadım denerim canım sağol
Cennet-Kokulum SilaKader Bende ayın sonunda doktora gidecem söyleyecem canım bakalım bana da ilaç verecek mi su içsem midem bulanıyor o derece yani 🙁