-MinikveAnnesi- Ays_cskn benim ilk gebeligim hicbir belirtim de yok o yüzden de merakla bekliyorum ruyamda da görmedim 🤷♀️😂
Ays_cskn -MinikveAnnesi- Sirf cinsiyet icin zaten bir kereligine mahsus ozele gidicem oradada dosyam mevcut zaten gonul gozuyle göreyim hic olmassa az once bir postta arkadas yazmis 8 haftaligim cinsiyet belli olurmu diye ilk gebelik sanirim o kadar heyecani belli oluyorki cok tatli 😁😁😁
Habus [silindi] 10+1 im 2 gündür bulantım azaldı. Normalde günde 4 prilam alırdım ben ama artık sadece gece 2 adet almam yetiyor fazlasına ihtiyaç duymuyorum. Ben de korkuyordum, postu görünce rahatladım biraz ☺️
[silindi] Habus bende öyle bulantı hapımı iki defa almam gerekiyordu denim almadan dedim 3 gündür yemeklerimi yiyebiliyorm merak ettim açıkçası
[silindi] Sevil5513 inşallah sağlıklı olsun bulantı olmasınada razıyım insan tedirgin oluyor istemsizce😊😊
Cananyildiz [silindi] Allah korusun o her dönemde var. Ben daha önce böyle birsey yaşamadım ama insan hep bir düşünüyor korkuyor tedirgin oluyorum iyi mi sağlıklı mi diye duadan başka çaremiz yok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
[silindi] Svvl34 inşallah öyledir canım haklısın aslında bakalım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏
Baharrr10 [silindi] gittiniz mi doktora benimde ilk gebelikte meleğimi kaybettim suan hamileliğim 10. Haftaya girince bulantılar azaldı hep tedirginim. İnşallah Bebeğini iyidir
[silindi] Baharrr10 normal ya bi geliyo bi gidiyo içini ferah tut bide ben 10 haftalık biliyordum bugün bana 11 +2 dedi🤦🏻♀️