Mihri-musta Merhabalar. Bilgisi olan vardır inşallah. 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra senelik izin ve/veya 5günlük istirahat raporu alınabilir mi? problem yaratır mı?
Elanaz Mihri-musta Öğretmen olduğum için senelik izin kısmını bilmiyorum ama rapor alınırsa ne kadar alırsan o kadarı Doğum izninden kesilir çünkü Zaten 32. Haftadan sonra istirahat izni verilmiş oluyor. Yönetmelikte de bu şekilde okumuştum.
Melikek Ben 3gun normal yıllık izin kullandım. Izin kullanmanızda bi sıkıntı yok ama raporu bilmiyorum
Skdag Sorun olmaz güzelim ben p.tesi açtırdım 32.hafta çalışabiliri ve haftaya ptesi den itibaren de senelik iznimi kullanacağım.
Gks Yıllık izin kullanabilirsiniz. Kadın doğum dışında başka bir bölümden rapor alınır diye biliyorum ama kesinlikle kadın doğum değil. Ama yıllık izin kesin kullanabilirsiniz
Mihri-musta İşine yarayacak arkadaşlar vardır belki ben kendı kurumumdan öğrendim. Kısa süreli gebelik dışı raporlarda sorun olmuyor ama gebeliği etkileyen uzun süreli raporlar Bozuyor çalışabilir raporunu denildi. Benım almak istediğim 5gün o da problem çıkartmaz dediler. Senelik izinde de hiçbir sekılde problem Yokmuş.