_papatya-ilaydam06 Merhaba kızlar 31 haftayım sezeryan mi normal mi belli olur mu sezeryan genelde neden olunur ilk hamileliğim ve devlet doğum fiyatlarında bilginiz var mı ?
hunilimom _papatya-ilaydam06 37. Haftadan sonra doktorunuz çatı muayenesi yapar ona göre doğuma karar verilir eger çatınız müsait ise bir engel kemik basikligi vs yoksa son ana kadar normal doğum icin beklenir bebek doğum pozisyonu almaz kordon dolanır bu be benzeri durumda sezeryan tercih edilir ikisi de ortalama 37 de belli oluyor devlet hastaneleri son ana kadar normal doğum desteklerler
NezihaB38 _papatya-ilaydam06 belli olmaz sanırım benimki 36+4 hala belli değil bu hafta belli olursa olacak yani bir problem olmadığı sürece daha erken belli olması icin fiyta bilgim yok
Emedko _papatya-ilaydam06 daha belli olmaz cnm . Sezeryanda acil durumlarda yapıyor devlet hastaneleri . Ve devlet hastanesi ücretsiz para almıyor.
_papatya-ilaydam06 NezihaB38 aynen bende devlette yapıcam gibi özel fiyatları çok ucmus ama devlette fiyatlar nasıl merak ediyorum
_papatya-ilaydam06 hunilimom az da olsa alıyorlarmış sanki para öyle duydum ama NezihaB38 amin teşekkürler
SerraveAnnesii Devlette doğum için para vermiyorsunuz. Bende devlete gidiyorum 38.haftada çatı muayenesi yapıldı normal doğuma uygun. Bebekde baş geliş pozisyonunda. Devlet sonuna kadar normal doğumu destekliyor bir sorun olmadığı sürece sezaryen almıyor
Simgeyuca NezihaB38 ilk gebelik olunca biraz insan korkuyor tecrübesiz oluyor korkuyorum ayırt edemem veya nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Zehrakhr _papatya-ilaydam06 ya devlete gidiyorum sancım var ama yetmiyor salı suni alıcam doğum olmazsa sezeryana alıcaklar