hunilimom Melda25 ilk doğumum öyleydi 41. Haftaya kadar sancı açıklık yalanci sancı vs hiç birsey yoktu doğum gecesi sancım çıktı açılmam vardı
Rukiye_korkmaz Melda25 bende de hiç sancı ağrı olmuyor karnımda sertleşme oluyor doktor karın sertleşmelerin sıklaşırsa gel dedi herkesde belden kasıklara gelen ağrı olmuyormuş sancı görülmüyor dedi
ebruomur Ben 39+3 sadece ilk defa yalanci sanci hissetim onun disinda Daha her hangi bir sanci hissetmedim dogumuma az kaldi
asli-95 Melda25 sertleşme, bebeğin bir yerde toplanması oluyor mu? Yalancı sancı bu diye biliyorum çünkü 😅
Melda25 asli-95 karın da sertleşme oluyor ama yalancı sancı değilki 😂 Ara ara olan kısa agrılar yalancı diye biliyorum bende😂🤔 ilk hamilelik olduğu için tecrübesinin ben 39.sancı nedir çekmedim hiç
Melda25 Aselinkooo hmm suni sancı zormu 😑 doktorum 1 hafta müdet verdi olmazsa suni sancıyla doğumu gerçekleştirecem dedi.
Aselinkooo Melda25 normal sancı ile kıyas yapamıyorum çünkü Bn direk aldm suni. Kendi sancım çok azdı adet ağrısı gibi. Suni illk başta değil doğum anı zor oluyor. Yapamıcam dediğin noktada doğum oluyor canım hiç stres yapma, herşeyin tadını çıkar, 😍🙏🏻