FatmaNur_27 Kızlar 25 haftalık hamileyim bir problemim yok iki saatlik bir yolculuktan bişey olurmu sizce
kuzeyinannesi_ FatmaNur_27 Birşey olacağını sanmıyorum canım ben 23 haftalık hamileyim ve her ay 1 kere İstanbul’dan Tekirdağ’a diyorum
Mrv58 FatmaNur_27 bende çok korkmuştum yolculuk konusunda ama düşük tehliken feln yoksa bişey olmaz hem saat olarak az bir süre yolculukta iki saaatte bir 15 dk yürü dedi doktorlarım senn gerek bile kalmaz tabi mola verildikce yine yurursun
minikanne- FatmaNur_27 riskli gebeliğin yoksa olmaz tabii doktoruna da sor. en son 32. haftamda yolculuk yaptım ucağa da bindim hic bisey olmadı öncesinde de hep uctum ettim rahattım ama dedğğim gibi riskli bi durumum yoktu
FatmaNur_27 kuzeyinannesi_ benimde Gaziantep den Adıyaman yakın birbirine iki saat bile değil ama korkuyorum işte
kuzeyinannesi_ FatmaNur_27 Düşük tehliken yoksa korkacak birsey olduğunu sanmıyorum Allah’ın izniyle birsey olmaz
FatmaNur_27 kuzeyinannesi_ ya ilk haftalarda vardı kese etrafinda kanama vardı doktor yasaklamıştı ama şimdi bir problem yok herseu normal ilerliyor tereddutde kaldım gidip gitmemekde
FatmaNur_27 Mrv58 ilk haftalarda vardı kese etrafinda kanama olduğu için şu an bir problem yok tereddüt de kaldm
Mrv58 FatmaNur_27 anladım cnm benimde bı ara düşük tehdidi vardı 3 buçuk ay olana kadr yapmadım yolculuk sonra 8 saatlik yaptım ondan sonra üç kez yine 8 saatlik bide üç kez 4 saatlik yaptım bişey olmaz insallah