Balinci Kızlar yaklaşık 2 haftadır 2li tarama yaptırabilmek için yaklaşık 4 5 hastane aradım hepsi yapıyoruz diyolar gidiyorum en az 2saat bekliyorum yaptırcam die sonuç başka hastaneye git diyolar bıktırdı artık beni özellerde 700 kusür fiyat veriyo napcam acil destek
Gis Balinci ozeller ikili icin ek fiyat istemiyor muayene ucreti bir de kan icin 70 tl civari. 700 tl neymis ayrintili usg icin bile o fiyati istemiyorlar mumkun degil
Harunnisa Balinci özel benden ikili tarama testi ve muayne ucreti 130 tl verdim 700 falan cok uçmus bunlar allah sabir versin
Balinci deletedmom209 Harunnisa 700 elbette çok ama bulamıyorum stresten bayılcak gibiyim evde ayaga kalksam heryer kararıyo bi an da
Bskrt Balinci bence onlar detaylı ultrason ücretini söylüyorlar İkili testte normal ultrasonda bakılıyor ve isterseniz kan aldırılıyor
Seldaapk Acibadem hastanesinde yaptırdım ben 165 muayene 70 tl de tahliller için ödedim Eskişehirde.700 hangi hastane alıyor çok merak ettim yasal değil bi kere
TospikAnne Balinci canım ben tıp fakültesi hastanesinde yaptırmıştım. 122 lira ücret ödemiştim. Sabah 8buöuk gibi gittm sıramı aldım girdim hemen. Sıkıntı olmadı. Gittin mi tıp fakültesi hastanesine?
TospikAnne Balinci kocan bırakmaz mı seni hastaneye? Ya ne biliym vallahi. Özele para kaptırma. Hani 200 lira bişey olsa dersin ki lanet olsun al ama 700 lira da çok abartı
pamuk_anne Balinci 700 mu. 70 olmasın o. Muayene +82 TL ödemiştik. Ayrıca devletten randevu alıp oraya da ücretsiz gitmiştim.
Balinci pamuk_anne canım ikimizde özel levent hastanesinden mi bahsediyoruz acaba. Sizin özel sigortanız varsa o zamn herşey indirimli orda