Zehrakaramanoglu6554 Kızlar merhaba 26. Haftaya girdim afedersiniz genital bölgemde değişik bir ağrı var özellikle ayağa kalkınca birde sabahları uyanınca oluyor bazen yürürken bile ağrıyor popo kısmı da çok ağrıyor siz yaşadınız mı bunu
Mervehorata92 Zehrakaramanoglu6554 duz yatarak uyuyorsanız yada uyumasanız bıle sırt ustu yatmak ağrı yapıyor bende 26 haftalıgım duz yatmıyorum genelde soluma yatıyorum otururkende belınızı boş bırakmayın yastık koyun
Gzmpyrz Zehrakaramanoglu6554 ay bir aydır yaşıyorum bende 27 haftalığım doktorum magnezyum verdi hala geçmedi sanki kemiklerim kırılıyor gibi çok ağrı var
Merveaslan0651_ Zehrakaramanoglu6554 20 haftaligim benimde genitql bölgenin afedersnz kemikleri agrio bi an çok korkmuştum yalnız diilmsm demek ki
bebislerimi_buyutuyorum Zehrakaramanoglu6554 aramıza hoşgeldin 🤦🏻♀️😁 çatı ağrısı başlamış sende de normal bir durum malesef doğuma kadar gidiyor 😏 29 haftaya girdik resmen bazen nefesimi kesiyor ağrısı… Bacaklarının arasına yastık koymadan uyuma çok işe yarıyor en azından sabah o ağrıyla uyanmazsin
buketguzel Bende 26. Haftadayım benim de çok ağrım var özellikle de sabah uyanınca alt tarafımın kemikleri sızlıyor sebebini hala anlamadım
Glsnisa14 Normal hele 33 de falan artıyor bebisiniz büyüdükçe baskı yapıyor güzel anne🤗çok yormayın kendinizi esinize zeytinyağı veya çörek otu yağı ile masaj yaptırın bir de bacak arasına uyurken yastık koyun
Mervehorata92 Zehrakaramanoglu6554 sırt üstü yatmamaya çalış kan dolaşımı yavaşlıyormuş ondan dolayıda ağrı olabiliyor canım bırde bebek buyudugu ıcın baskı yapıyor ondan dolayı ama sırt ustu yatma benımse oyle oluyordu d vıtamınım eksık cıktı vıtamın yazrı doktor kullanıyorum sırt ustu yatmayı da bıraktım sımdı daha ıyıyım 😊
Zehrakaramanoglu6554 bebislerimi_buyutuyorum inşallah sağ salim doğuralım da mecbur katlanacağız artık🌸
bebislerimi_buyutuyorum Zehrakaramanoglu6554 öyle valla Allah’ın izniyle 🤲🏼 şuan o kadar zorluyor ki beni 😔