_canlarim_123 Kızlar ultrosonda doktor bacak arasında bisey gördüm dedi bende erkek olabilirmi dedim o değişebilir dedi 13+5 haftalikken daha küçük değişebilir dedi yani kız çocuklarda da bu haftalarda kabarıklık oluyormu değişirmi acaba 🌸
Tunurr _canlarim_123 ay canım hiç merak edip aklını bulandırma ben gittim doktora 12+5 de kıza benziyor değişebilir dedi sonra bugün 14+0 da gittim erkeğe benziyor değişebilir dedi bende geçen kız demiştiniz dedim çıkıntı göremeyince kıza benziyor diyorum şimdi çıkıntı var gibi erkeğe benziyor ama kızda da çıkıntı olabiliyor bazen net 17 de söylerim dedi bende böyle kalakaldım 😅
YmsGEZER _canlarim_123 aynısı benm başıma geldi ben 14 haftalik gebeym aslında ultrasyonda 14 adet göre 13 haftalik gebeyim bir oğlum var bunu da kız istiyoruz doktor çıkıntı gördü erkeğe benzetti ama kızlar da çıkıntı oluyor kabarık oluyor dedi bakalim 2 hafta sonra tekrar gdcm
ilaydaelcinn_1 _canlarim_123 13.haftada aynı çıkıntı bizde de vardı 17 de ise kız bebek olduğu kesinleşti 👣💜
BusraOzhan _canlarim_123 benim ultrasonda da bacak arasında kabarıklık gözüküyordu erkek diye düşünmüştüm ama kızım olacakmış doktor kız çocuklarda da bu şekilde çıkıntı olduğunu söyledi
_canlarim_123 Tunurr Aynen aslında doktor küçük söylemem daha dedi bende orada bı çıkıntı gördüm erkek galiba dedim oda değişir belki daha dedi bence erkekti yani Hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlar da 🌸
_canlarim_123 YmsGEZER Allah gönlüne göre versin İnşallah 🌸 benimde oğlum var oğlum kiz istiyor benim kız kardeşim olcak annecim erkek getirme kız getir diyor sürekli 😄
YmsGEZER _canlarim_123 gerçekten Rabbım gönlümüze göre versin bizde kendimizi kıza hazırlamıştık biraz kizciyiz tabi hepsi evlat ayrım.olmaaz ama gönlümüzdeki kız tabiki saglikli bir şekilde inşallah doktor erkeğe benzetti kıza da ihtimal verdi çıkıntı vardı ama yumurtaliklari göremeyince kız da olablr dedi bakalım ne çıkacak ama kızlarda da çıkıntı oluyormuş öyle dedi doktor
Tunurr _canlarim_123 ay aynı durum bende de var canım ya oğlum 3 yaşında kesinlikle erkek istemiyor bugün doktor erkeğe benziyor deyince bile hayır erkek istemiyorum gelmesin diyor sürekli Allah evlatlarımızın gönlüne göre versin inşallah ❤️
YmsGEZER ilaydaelcinn_1 ayyyyy allahim inşallah bizde de cikinti var ama Bell değil inşallah bizim ki de kz çıkar 🥰🥰
Tunurr ilaydaelcinn_1 inşallah bizimde sonucumuz öyle olur canım benim de bi oğlum var oda çok istiyor kız olmasını erkek getirme bana diyor 🤷🏻♀️
Babysharkdutdutdut ilaydaelcinn_1 13. Haftaniza ait fotosu varmiydi. ya da buna benzer miydi çıkıntısı
_canlarim_123 YmsGEZER bizim doktorumuzda aynısını söyledi kesin konuşamam çıkıntı var ama erkek yada kız diyemem dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem İnşallah
_canlarim_123 Tunurr her sorana bizim kızımız olucak diyor oğlum erkek olursada çok mutlu oluruz dimi diyorum anne kız o kız diyor İnşallah hayal kırıklığı yaşamaz ☺️
Tunurr _canlarim_123 yemin ederim aynı nereden böyle bi psikolojiye girdiler bilmiyorum ama bugün doktor erkeğe benzetti aşırı üzüldü inşallah gönlüne göre olur ne diyeyim 🤷🏻♀️
_canlarim_123 Tunurr inşallah gönlünüze göre olur bizim akrabalarda hep kız çocuk var o yüzden kız istiyor benimki ☺️
ilaydaelcinn_1 Babysharkdutdutdut https://imgyukle.com/i/E2UDk1 https://imgyukle.com/i/E2UGHI siyah beyaz olan bir ultrason görüntümüz vardı aynen böyle ama şuan bende yok 🥺 renklileri var onlar da şöyle 🥰💜
Anne88 https://ibb.co/ZhywGwq doktor 12 haftalıkken erkek dedi videoda felan da çok net belli oluyor ama buradaki yazılardan korkuyorum 🥺 değişir diye böyle bişey olcsni bilmiyordum ilk hanileligin gazabına ugrayp bide cinsiyet partisi yaptık🙄🙄