Misssitare 12 haftalık olduk 1 haftadır yiyemiyorum. Daha önce yiyebiliyordum psikolojik midir nedir son zamanlarda midem bulanıyor. Oysa bulantıların biraz geçtiğini düşünüyordum🤷♀️
Novaa Misssitare Roka, yeşillik, havuç, cherry domates vb ile salata yapıyorum içine haşlanmış yumurtayı doğruyorum. Üzerine de bol zeytinyağ ve nar ekşisi o şekilde yiyebiliyorum.
Deletedmom73711 Misssitare Haşlanmış yumurta, zeytinyağı, limon, tuz böyle salata gibi yapıp yiyebiliyorum sadece.🥰
bbnngg Misssitare başlarda ben de yiyodum sonra bulantılarım başladı tiksindim. Şu an bulantılarım bittiği halde hala yiyemiyorum.
Villanelle Her gün 2 tane yiyordum. Yumurta alerjisi oldum. Ellerim kızarıp kaşındı hep. Şimdi arada bir yiyorum. O proteini süt ürünlerinden alıyorum
Misssitare Villanelle bende peynir süt tüketiyorum ama yumurta yemek aşırı önemli geliyor bana besin değeri açısından
Novaa Misssitare Hepsi de çok sağlıklı ve amaç zaten karışık olması ve yumurtanın tadını o karambolde almamak😇
star3star Deletedmom73711 biz normalfede haşlanmış yumurtayı böyle servis ederizkahvaltıda.hamile kalmadan öncede nrmal haşlanmış yumurtanın kokusu ağır gelirdi sevmezdim. haşlanmış yumurtayı dilimleriz üzerine tuz karabiber kekik kırmızı toz biber zeytinyağı az limon çok lezzetli oluyor😋
Deletedmom73711 Misssitare Tadını baya bastırıyor, mide rahatsızlığınız yoksa baharatta ekleyebilirsiniz. Denemeye değer bence.🥰
Sblbsr Misssitare bende sade yiyemiyorum ama yumurta haşlayı domates soğan doğruyorum biraz yağ tuz karabiber koyup yiyorum çok güzel oluyor eğer damak tadınıza uyarsa deneyin derim soğanın da faydalarını biliyoruz sonuçta tadı da çok güzel oluyor bana göre İnşallah faydalı olur
Misssitare 092022anne bende ona başlayacağım galıba. Sabah erkenden işe gidiyırum haşlama daha kolay oluyırdu ama bir de omlet deneyeyim😊
aysnrsvs Misssitare ilk 4 ay asla ağzıma sürmedim sonra az tereyağlı omlet yapıp yiyorum o bile bazen nasıl kokuyor😬😬tiksindim haslanmistan
Bbbbs Misssitare sizin haftalarında bende öyleydim ki yumurta çok sevmeme ragmen bir sürü hic yiyemedim zorluyorum kendimi protein için bulantı ilacına bünyem adapte olunca yavaş yavaş geçti yiyemedim şeyler açıkcası