Seymaben Kizlar daha dün sezeryan gunu aldim ama yarim saat önce falan sanci gibi birsey basladi baski hissediyorum birde vajinamda batma hissi gibi oluyo ama biraz yogun oluyor 1-2 saniye suruyo gidiyor sancimidir cok fazla kar yagiyo hastaneyede gidemeyebilirim😐
Happybsrn Seymaben benim bebekte arada altta sızlamaya sebep olacak şekilde hareket baskı yapıyor ama nst de sancı çıkmadı bu kez 🤭 geçen çıkmıştı ama 🤔 düzenli olursa gidersin hastaneye
iremcannn1907 Seymaben dakika tut canım sancıyı diğer ağrılardan ayıran en güzel özellik odur. Eğer düzenli ağrın varsa sancıdır. Yani atıyorum 10 dakikada bir gelip 1 dakika sürüyorsa mesela
Villanelle Eltim kadın doğum uzmanı. Dün belim ağrıyordu sordum sorun olur mu diye. Alttan sancı gibi gelmediği sürece doğum değildir dedi. Sanki o şekilde anlattın, bilemedim
Seymaben Villanelle oyle karnimda belimde falan bisiy yok sadece vajinada baya bi batma hissi oluyor geliyo 2 saniye duruyo gidiyo sonra tekrar geliyor ama dk tutmadim 🤔dk tutmaliyim sanirim
Villanelle Seymaben evet bence de. 5 dakikada bir gelip 1 dakika civarı sürüyorsa doğum sancısı diyorlar sanırım
Bebiscann Seymaben bebek karnında durmadan sertleşirse, belinden kasıklarına ağrı ve baskı olursa, vajjnada batma olursa doğum sancisidır canım hayırlısı olsun inşallah 🙏