Rojbin27 Kbrayankkk benim oğlum hemen ne varsa istiyor ne varsa ağızına atıyor bende yalatıyorum çok seviyo cektım zaman da kızıyor diyor ver
Rojbin27 iremcannn1907 çok az veriyorum çok değil ki zaten çok versem doktorum da dedi çok değil çok az okdr
iremcannn1907 Rojbin27 sen yinede sütü araştır bi canım. Süt, bal, şeker ilk bir yıl çok zararlı diyorlar Allah korusun. Onun dışında çorbadır, biraz meyvedir bende veriyorum ama süt beni korkutuyor. Tek doktora da güvenme yine de, ver dese de
bebislerimi_buyutuyorum Rojbin27 ikinci çocuğumda tıpkı senin gibi yapacam karşı çıkan laf eden neden veriyorsun diyen çok olur tıpkı sana dedikleri gibi ama kimseyi dinlemicem çünkü ilk bebeğimde asla 6 aydan önce bişey vermem dedim vermedimde 6 aydan sonra vermeye başladım şuan 19 aylık ve asla hazır mama cici bebeden başka ağzına birşey sürmüyor ne yemek yiyor ne çorba içiyor asla yediremiyirum ikinci kaşıktan sonra kusuyor ortada kalmışım ne yapacağımı bilmiyorum 🙄🤦🏻♀️😏
Rojbin27 iremcannn1907 kendi sütüm den veriyorum bende hamileyim korkuyorum ya sütüm kesılır öğrensin diyorum keci şutunu vermem her zaman zaten Almam çorba her gün yaparım çok sever muzlu püre