Mavidunyamm Mom545441 yükselip sonradan dusebiliyorda (inşallah sizinki öyle olmaz) her gün kan vermeyin 2 gün arayla olsun ki kaç kat artmış onu öğrenirsiniz. Dediğim gibi cuma : 10 cumartesi : 18 Pzr : 25 falan olur o zaman
Mom545441 Mavidunyamm biliyorum işte sağlıklı artması önemli hayırlısıyla inşallah 🙏🏻 zaten kimseye demiyorum şuan ocakta kimyasal yaşadım
Mom545441 Afifeelif evet valla öyle kimseye de diyemiyorsun 😂 kendi kendine ne olacak diye bekliyorsun
Afifeelif Mom545441 ahh bence çok güzel artıyor.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimmm🥰🤗🤗🤗
User1244 Mom545441 kiz gebelik testi al bi 4 tane iki güne 1 yap surekli kan verme dusuge yol acabiliyomus gebelik testiyle takip et ben öyle yapmıştım ilk aşılama tedavisiyle
Mom578988 Mavidunyamm ben adet gecikmesinin beşinci altıncı gününde 42 değerle öğrendim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 109 çıktı. Artış güzel mi sizce ilk gebeliğim
Burcu0707 Afifeelif bak hatayi burda yapiosun sen 2 gunde bir kan verki kimyasalmi degilmi sagliklimi beta hcg sana bunu soyluyor zaten saglikli olup olmadigi beta hcgden bile anlasiliyor tsh baktirmayida unutma