Deryy Deletedmom727271 zaten buraya kullanılan rutini sormuşlar ya özel takviyeler tabiki yorum dışı Mesela bn balık yağı kullann diebilirim ama atıyorum kafadan şimdi tansiyona bağlı bi ilaç tavsiye edemem 😄
Deletedmom727271 Deryy balık yağı ben kullanmıyorum mesela her hamile balık yağı kullanmaz. Aslında bu doktordan doktora da değişiyor. Bazı doktorlar değerlere göre rutin ilaçlar da veriyor. Bence doktorun verdiği ilaçları kullanmak her zaman daha doğrudur. İki hamileliğimde de kafama göre ilaç alıp kullanmadım. 😊
Deryy Deletedmom727271 her hamile kullanabilir neden diyorum çünkü dr bunu bana verdi ve verrken herhangi bi tahlil yapmadı Omega-3 diyabete olan eğimi azaltr, Bebeğin göz beyin gelişimini destekler, Düzenli kullanım yüksek tansiyyon erken doğum riski azaltr anned olabilcek depresyon kaygı bunlara iyi gelir vs vs birsürü yararı var bence yeterli balık yemiyorsan dr.a danış ve kullan 👍🌸
Deletedmom727271 Deryy haftada 1 defa yediğim için kullanmıyorum aslında 😂 doktorum da bildiği için vermedi tabi. Yeterince ilaçlar var o çıkmasın bir de 😂🤣
Deryy Deletedmom727271 off onu hiç deme bn kan ilacını ihmal etmişim epey hiç ilaç içmeyi beceremem kanım 10.5 çıktı dün Beceremediğim ilacı günde 2 ye çkardı dr 😂😂
Deletedmom727271 Deryy sağlıklı doğumlar dilerim hepimize. İlaçlar gelip geçici bebeklerimiz iyi olsun yeter ki 😊🌼
AAysima Demir -Gentle Iron Omega 3- Regenesis max Calsiyum, Magnezyum, D vitamini, Çinko bir arada-Osteocare 3.aydan beri bu takviyeleri alıyorum
Deletedmom_7 Melehat folik asit bıraktirip Multivitamine başlatıyor başlattığı multivitaminin içinde de folik asit oluyor yani tamamen folik asiti bırakmis olmuyorsunuz.
Mrv135 Zisanince Ya valla şuan toplam 7 tane şey kullanıyorum yakında folik asit biticek altıya dusucek takviye sayısı. İki gündür neyi ne zaman içeceğimi şaşırdım 🤦🏻♀️