Zisanince Ben Demir le folicus adında folik asit içiyorum bir tek ama başka vitamin almalımıyım sizler ne içiyorsunuz
Villanelle İnnate pronatal ve microbon k kullanıyorum takviye olarak. Emzirme sonuna kadar önerdi doktorum
Mucizemutlusu Smyye1B omega üç hangi marka kullanıyorsunuz. Ben orzakx 1000 mg kullanıyorum ama, farkeder mi acaba. Doktor önerisi ile değil bu arada. Hamile kalmadan evvel kullanıyordum devam edeyim dedim
Fatma-22 Zisanince yok canım mfk yontemınde duydum bu kac vıtamın boyle arastırdım altardan aldım b kompleksınde b6 b12 folık asıt bı dunya sey var ıcerısınde
Ebruxxxx Minmin bende decavit kan hapı ve d vitamini kullanıyorum acaba herkez farklı seymi kullaniyor
Deletedmom727271 Her hamile aynı değildir. Herkesin ilaçları aynı olmaz. Siz sadece doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Kafanıza göre ilaç alıp kullanmayın 😊😊
Zisanince Deletedmom727271 yok doktora dicem devlete gidiyorum bu bebeğimde de bebeği şu ana kadar hiç görmedim doktor bakıyor iyi diyor geçiyoruz🤣
Deryy Deletedmom727271 okuduğum kadaryla herkes aynı şeyi kullanıyor Hiçbir tahlil yapılmadan başlanıyor bu ilaçlar valla 😁
Deryy Zisanince kan ilacı D vitamini balık yağı Yeni mg başladım Hepsini dr verdi balık yağını sonuna kadr içiomuyuz ya ben bukdr iş içmeyi unutuyorum 😅
Aysh89 Ben şuan 19 haftalık oluyorum bugüne kadar İmom kullandım Birtane günde birde kan sulandırıcı olarak 75mg asprin şimdi imom ı bitirdik gyna ferro sanol 100mg demir folik asit ve B12 içerikli bu vitamini kullanmaya başlayacağım
Asaf23 Zisanince ilk gebeliğimde mide bulantısından hiçbir şey kullanmadım eksikliğini çok görmüştüm 2. Gebeliğimde aklım başıma geldi