Alyaam FatmaAzra_ Acil olan nedir peki? Doktorunuz uygun görüp vermiş ne gibi bir sıkıntı olabilir ki?
eminergunn FatmaAzra_ hakikaten acil olan ve Korktuğunu şey nedir kullanabilirsiniz bir çok gebeye veriliyor korkmayın 🙄
FtmBkn FatmaAzra_ ben 8mg kullandım bulantı ve kusmayı engellemesi için tabai faydası olmadı o ayrı mesele ama zararlı değil olsa doktor vermezdi
Minikanne06 Acil deyince bişey sandım bende doktoe vermiş neyinden korkuyosun korkuyosanda doktoruna belirt her ilaç her bünyede farklı etki gösterir çünkü
Naciyee Merhaba korkulacak herhangi bir durum yok miğdembulantısı ve kusmayı kesiyor doktorunuzun verdiği ilaç hamileliğimin ilk 3 ayı kullandım sürekli kusmam ve bulantım olduğu için,azalınca bu durum ilacı içmeyi bıraktıyor doktorunuz zaten 😌
tomurcukannesi Doğurmuyosanız Acil yazıp başlık açmayın diye elli kere post açtı adminler. Gayet sıradan bi sorunuz var nesi acil?
minikmucizee Bende kullandım 2 3 ay şükür bi sorun olmadı son 20 günümüz sağlıcakla alırız inşallah hepimiz kucağımıza ☺️🙏🏻