Perilisa Kızlar doğumunuzu hızlandırmak yada daha kolay olmasını sağladığınız yöntemler var mı şunu yaptım doğurdum dediğiniz beler var ve kaçıncı haftada doğurdunuz 😍
Bebiscann Perilisa valla sguat yapmak, merdiven inip çıkmak, hurma yemek, sıcak duş almak, ben bu kadarını biliyorum 😁
Deletedmom627372 Perilisa squat pilates yürüyüş hurma temizlik yaptım baya 38 haftada doğurdum hastaneye gittiğimde 4 cmdi açıklık 5 buçuk 6 saatte doğurdum
Nursahdemirayak Perilisa ben sık ilişkiye girmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Sıcak duş ve hurma yemek
SerraveAnnesii Bebiscann Bunu ve fazlasını yaptım doğuramadım 😂😂 40+2den selamlar 😀 gelmeyince gelmiyormuş haftaya suni sancı verecekler 🥲 saglıkla gelsinler inşallah🥲
Powerpuffgirlzz SerraveAnnesii benim arkadaşımın temizlik yaparken baya açılması olmuş 7 cm falan hatta otur kalk otur kalk derken baya ise yarıyormuş
SerraveAnnesii Powerpuffgirlzz Activating labor hareketlerini düzenli yapıyordum onda da otur kalk vs yaptırıyor😀 temizlik falan da yapıyorum yani çok hareketli bir hamilelik geçirdim hala da öyleyim. Eşimle her gün yürüyoruz 8 bin adım falan ama tık yok 😀
Bebiscann Perilisa çoktaaan doğurdum bacı bebe 6 aylık oluyor, yavaştan ek gıda tadımlarına başladık😃
SerraveAnnesii Perilisa Galiba öyle 😂😂 bakalım bir haftaya doğmazsa haftaya suniyle mecbur rahatı bozulacak 🥲
SerraveAnnesii Bebiscann Aynen öyle hayırlısı olsun Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize