ftmkucuk 26+4 haftalık hamileyim🙏 Bugun 75 gr şeker yüklemesi yapıldı. Açlık; 95 Tokluk 1. Saat 187 ( max 180 ) Tokluk 2. Saat 162 ( max 153 ) diyor. Doktorum henüz yanıt dönmedi bilgisi olan bu sonuçları hakkında var mıdır,
Deryy ftmkucuk benmde açlık 99 çıktı diğerleri normal dr endokrine yönlendirdi Onunda öncesinde dahiliyeye gtmem gerekiomş Mhrs endokrine randevu vermiyo Aslında çok yükseğime gitmedi Abur cbr hamur işi bıraksam skntı olmazda 😅
ftmkucuk Villanelle evet 2 değer sınırın biraz üzerinde sanıım hemen ilaç vermezler bu değerlerde önce diyet mi yaptırılır bilemedim
ftmkucuk Bahar1508 75 gr lık yükleme yapıldı gr göre rakamlar değişiyor. Sizin söylediğiniz 50 gr yüklemede sanıyorum
ftmkucuk Deryy sizinkisi baya düşük çıkmış yinede neden yönlendirdiler anlamadım. Benim doktorum gizli şeker dedi. Diyet verilecek 1 hafta takip edicem ona göre bakıcaz düşer inşallah çogunlukla düşüyormuş🤲
Deryy ftmkucuk açlık şekeri 74-106 arası olması gerekiyo benm tahlil evrakında öyle yazıyo netten bakıorum 95 normal yazıo benmde azcık fazla diorum kndi kndime Neyse bu vesileyle sağlıklı beslenmeye karar verdim tatlı çikolata abur cbur Hamur işi ekmek hayatımdan çkarmaya karar verdim 😁😁 keşke en baştan dikkat etseydim ya 50 idim 60 oldum şimdiden daha 15 hafta var doğuma 25.haftama giriyorum yarın gece Sizde hıZlı kilo artışı oldu mu ?
ftmkucuk Deryy kesınlıkle oldu. Bende 23. Haftaya kadar 12 kilo almıştım. Özellıkle ilk 3 ay çok tatlı tükettim ama cok abur cuburda yiyem biriydim hepsi tetiklemiştir diye duusnuyorum. Ve kafaya takıyorum biraz rahat olmak gerek stres cok onemli. Umarımm diyetle düzene girecek insülün kullanmadan 🤲 büyük cogunlukla diyetle geriliyormuş insallah
Deryy ftmkucuk evet evet komşumda sadece diyet yapıp takip yaptı okdr Değeri benden çk çkmştı insüline gerek kalmadı Bence bizimki işte tamamen beslenmeden ötürü bol su dikkat üstesinden geliriz strese sokma hiç kendini Çok sık acıkırmışız mesela onada badem ceviz elma yoğurt süt yulaf vs zevksiz şeyler yicez 😂😁😁güle güle börekler pizzalar hello salatalar haşlamalar Önemli olan kendini aç bırakma Ben hele ilk gebeliktede yaptrdım dr sınırda endoktrine git istersen bi hafta takip edilsin dedi gitmedim erken doğum nesi zor geldi kızım 41.haftada deli gibi yürüyüş yaprdım yaza denk geldim mesela yüzerdim yerdim ama hareketliydim ozamnda 15 kilo almıştım 🤭😁😁
ftmkucuk Deryy tamam ama sizin tokluklar çok düşük normalden düşük çıktı zaten. Sadece açlık için mi yonlendirdi sizi? Bu arada haklısınız hareket çok önemli ben bankacıyım homeoffice calsıyorum asla ama asla hareketim yok ye otur ye yat kalk ye. Ee üstğne bide sağlıksız beslnıyorum abur cubur. Bide çok aç kalıp devamında saatler sonra yiyip bide mide gaz sıkışması yaşıyordum. Hatalar silsilesi😬 neyse vardır bir hayır yarından itibaren hergün yürüyüşe başlıyorum 🥰 enteresan olan bu şeker yüklemesi yapılıyor o iğrenç şeyi iciyoruz yüksek cıkıyor. Evde yükleme yapınde çoğu kisinin normal seyrediyor nasıl oluyor bu
Deryy ftmkucuk bn hiiç bişi Anlamadım dr da bi bakınca saçma geldi sonçlar nasıl açken yüksek şekeri içince düşmüş dio 😅 Yanlşlıkmı oldu ne oldu dedik bi Snra açlık yüksek dedi işte sürekli bişiler yeme ihtiyacı duyrsn vs dedi bnde bunu sağlıklı şeyler yierek düzeltrim ya dahiliyeye gdcem önce 😅 Bn hergün diodum kndime dikkt edicem die ama hatalara devsm ettim 😎 aman bezdim valla bu hamilelikteki kdr ne kan verdim ne idrar tahlili yaptrdım dr görmkten hastaneden bezdim ya böbreğim büyük bide bnm bi yandan taş çktı onlada uğraşıyorm sancılar acılar fln 🥂🥂