Ayse254 Ben 36 haftalığım ortalar bir iki kez hissediyorum her gün. Bazıları günde 5 6 kez diyorlar ama benim öyle değil 🤷🏻♀️
Yerfistiklarininannesi Ayse254 hıçkırık mi hareketlerini mi normalde drlar gunde onkere hissetmeniz gerekir diyo bilemiyorum
Sumiire Ayse254 heh bide bu çıktı başımıza endişelenecek🤦 34. Haftada yım günde bi şki kere falan oluyo daha mı fazla olması lazımmış
Ayse254 Yerfistiklarininannesi yok hareket demiyorum Yani nabız gibi oluyorya on onbeş dk arka arkaya o hıçkırıktan bahsediyorum
Ayse254 Sumiire endişelenecek bir şey yoktur ya herkeste aynı olacak diye bir şey yok bende de bir iki kez 😂
Ozlemisak Sumiire yaaa😅😅😅 her şeyi dert ediyoruz çok iyi anlıyorum seni 😅😅😅 geçen gün küçük bi çocuk karnıma baskı yaptı ama şiddetliydi doktora gittim kalp atışı var dedi ama hala çok dertliyim
Ayse_35 Ayse254 öğleye doğru, akşam ve gece 12 doğru, güçlü hıçkırık oluyor. Günde 3 defa hissediyorum değişmiyor
Deletedmom727271 Dilarayldrmm kalp atışı gibi ritmik olur ama ileriki haftalar da oluyor kaç haftalıksınız😊
Deletedmom727271 Herkesten herkese değişir o durum canım. Hırçırık dert edilecek bişi değil hıçkırdığını hissediyorsun sonuçta 😊
AnGeL_24 21 haftalik hamileyim gubegimin altinda qatip biwey oluyor en cokda uzandığım zaman ama ne olduğunu anlayamiyorum
Sumiire C1narbaris haraketleri falan normal de bu hıçkırık meselesini anlamadım ne yani omudamı saymamız gerekiyo
Ayse254 Esrahazen1 ritmik bi atım oluyor karında on onbeş dk sürüyor her gün birkaç kez tekrarlanıyor ordan anlıyoruz
Ayse254 Sumiire haftanıza bağlı 30dan sonra başlıyor genelde hıçkırık ama sayısı önemli değildir heralde
mercimeginannesiiii Ayse254 34+2 yim. Günde 1 ile 4 kez arası hıçkırığını hissediyorum. Ama bunun bir sayısı olması gerektiğini hiç duymamıştım. Doktorumda söylemedi.