Yonca54 dilaravh teşekkür ederim canım kan testin normal çıktı hava verdi doktor zaten rahatlattı zaten ama yeni baskı yapıyor cocuk ciğerlere
Seyma_ck Yonca54 ara ara oluyo bazı günler ama geçiyo sonra.Bu aralar iyiyim mesela.Büyüdüğü için sanırım öyle okumuştum
Seyma_ck Yonca54 nefes darlığından kastınız böyle nefesim yetmiyo gibi oluyo sizinki öyle bir şey mi?
Seyma_ck dilaravh en son 30+6 da gitmiştim 1700 Gr dı.Haftada 200 Gr alacaklar mış tahmini olarak 1900 ya da 2000 olmuştur herhalde
begonvilko Zero0 canım ben de 31’de gittiğimde 1610’du. 34’te gittim 2285 dedi. Bende şeker de var her şeyi yiyemiyorum. Ama doktor bebeğin kilosuna normal diyor. İri bir bebek değil ama haftasıyla uyumlu diyor.
Zero0 begonvilko banada haftasıyla uyumlu dedi de başkalarına bakarsak bizim bebişler zayıf kalmış o yüzden sordum canım hani ekstra yediği bişey varsa bizde yiyelim diye
kubra3rkan dilaravh 32+4 teyiz. Bebeğimde 2 hafta gerilik tespit edildi. 1500 gram, haftaya bakacak tekrar kilo alıyor mu diye almıyorsa alacaklar bebeğimi 😔
dilaravh kubra3rkan inşallah sağlıklı bir şekilde gelişimi devam eder 🙏 neden kilo almamış doktor sebep söylemedi mi
Sakyol12 dilaravh 31+4 te 2kilo 40 gramdı 32+2 de gittm 2 kilo çok tuhaf hep 2 hafta önden giderdi şuan 2 haftada bir haftalık alınması gerekn kiloyu alıyo