Toprak-Elif simaygulee Evet herkes öyle söylüyor. Birde yüzümde de değişimler oldu hiç sivilce çıkmazdı. Çıkıyor kabuklu yaraya çevirdi… Oğlumda hicbirsey yoktu
KaderKeklik Pp0634 banada 15 haftalıkken kıza benziyor dediler daha gitmedim hayırlısı olsun hepimiz için inşallah Allah analı babalı büyütsün canim
Pp0634 KaderKeklik amin canım cümlemizin için hayırlısi olsun sağlıkla bebeişleirmizi kucağımıza alırız inşallah 🤲
Tgc__sgt neval270071 erkek dedi kız bekliyorduk biz nasip erkekmis sağlıklı olsun da ilk çocuk farketmez kız erkek
yslakdeniz 11 haftalık hamileyim. Randevum 1 hafta sonra yani 3 aylık olacağız randevu gününde. En erken cinsiyeti ne zaman öğrendiniz.
neval270071 yslakdeniz canım işte benim 13 te erkek dediler yanılmış şimdi 16 bitiyor kız demeye başladı özelde yani biraz bekle
Eelliiff1234 Karan_mete29 ne güzel ya maşallah sağlıkla gelsin bende haftaya perşembe devlette randevum var 15 haftalık olucam o zamana pek ümidim yok ama bi Ümit bişey der diyorum 🥰 devlette makinalar iyi değil diyolar ya o yüzden
neval270071 Eelliiff1234 valla canım özelde makine iyi olsa da yine yanılma oluyor sen 18-20 ye kadar bekle
neval270071 Kaktuslu89 canım gülme ama bizim bugün değişti hoca 13.haftada erkek dedi bugün 16.hafta kız diyor 😂🙈
Kaktuslu89 neval270071 hadi ya gördün mü peki sende bacak arasını yani kesin mi konuştu 🤔 valla dün bende gittim 18 haftalık olmuşum yine erkek dedi doktorum kesin dedi önden bacak arasından yandan heryerden gördüm 😅
neval270071 Kaktuslu89 valla bacak arasını kapatmıştı bacaklarıyla kapatıyor arayı göremiyor hatta beni öksürttü öksür dedi açsın öksür Allah öksür açmadı hoca da renkliye aldı bir eliyle yüzünü kapatmış bacaklarıyla da arayı hoca da bu edepli bi kız bence dedi 😂🙈
Kaktuslu89 neval270071 imkanın varsa farklı başka bir doktora daha git hem kafan rahatlar hemde ona göre alışveriş yaparsın ben öyle yapmıştım 3 farklı doktora gittim özel hepsi aynı kesin konuştu 😊