Toprak-Elif Elif3544 Bir önceki seneye bak yaş olarak…. Biz seneyi baz alıyoruz ondan hata oluyor. Oğlumda doğruydu… Şimdide kız görünüyor ama hala biz cinsiyet öğrenemedik.
lauris Toprak-Elif evet eylül 20 si gibi dedi doktor inşallah normal doğum yapabilirim allah nasip etsin cinsiyeti çok merak ediyorum artık
Elif3544 Toprak-Elif doğum tarihim 29 Kasım 1993 hamile kaldığım ay 2021 Kasım ayı bu şekilde girdim nasıl yapmam gerekiyor
Mrv_gn izobellaaa-_- bnde oyleydim ama malesef erkekk cikti bnde kiz hissediodum demekki hissettigim icin degilmis kiz olmasini cok istedigim icindir belkide😊
Toprak-Elif lauris Normalde çünkü bana 9 Eylül demişti… Ama önceden sezeryan oldugum için 2 hafta geri aldı… Birde Tip1 diabetim ben ondan da 1 hafta aldı… Ağustos 20 ’ye hazır ol dedi… Bakalım sağlıkla gelsinler de …
Gudeneylem12 Merviss_22 ben çin takvimindede baktım benimki dogru çıktı kızım olucak hayırlısıyla inşallah
Aysunsumer haftanın başında doktor tahminde bulundu ve erkek olabileceğini söyledi (çok zayıf olduğum için ve cihazı iyi olduğu için erken görebilecekmiş) 2 hafta sonrasına netleşirmiş kız olma ihtimali kalmadı mı? Hiç dönen var mı? 🙁
Buketkara Mrv_77_77 sağ kasıgımın üzeri evet dediğiniz gibi biraz yumru var gibi erkek olursa yazicam size :)
Powerpuffgirlzz Kubraanne_ ](](https://)) bende suan seyi düsüniyorum hamilelerin hepsi daha bu kadarlıkken bu kadar zorlanıyormuymus anlamadım
Kubraanne_ Powerpuffgirlzz sorma valla şuan bile bugün ev süpürdüm toz alıp banyo yıkadım ayrıntılı baya yatıyorum uyumak için dönemiyorum eğilemiyorum adeta bak acıyı çekerken yazıyorum resmen