Nazlierdemir Kızlar bursa şehir hastanesinde 36. Haftadan sonra randevu olayını nasi çözüyoruz. Doktor her hafta görmek istiyor ama randevu yok
Nskyhn Nazlierdemir bursa da değilim ama ben randevuları MHRS den sabah 6-7 arası alıyorum bı de istek istiyorum bildirim geldiği gibi tıklıyorum alıyorum
Ahmetinannesi25 Nazlierdemir doktorla konuş gidince sıra veriyor ben öyle yapicam insaalah ben de bursalı değilim ama bulunduğum yerde öyle dedi doktorum
beyzahuseyin Nazlierdemir canım 36 dan sonra randevusuz bakılıyor diye biliyorum bende 36 olucam pazartesi randevusuz gideceğim mecburen oradaki çalışanlar öyle demişti
Nazlierdemir Ahmetinannesi25 onu dedim ama ben öyle yapmıyorum girisle konuş dedi konustm onlarda 38 den sonra her hafta geldiğinde bakıyoruz dedi
Ahmetinannesi25 Nazlierdemir saat 4 gibi bakın inşaallah bulunur genelde o saatt açılıyor randevu saatleri
Nazlierdemir beyzahuseyin evet aldım bnde ama geç olacak 38 haftalık olmuş oluyorum o zamana 2 hafta var
beyzahuseyin Nazlierdemir evet canım bende 4 nisana aldım ama 38 hafta oluyorum bende ozaman yani orada çalışanlar 36 dan sonra randevusuz bakılıyor demişti
Nazlierdemir beyzahuseyin peki bişey daha sorcam ben her zamn aynı doktora gidemedim smdi gittiklerinde takipli doktorumu sorarlar muhtemelen dimi rasgele bı doktora alayım desem yardimci olurlar mı ki
beyzahuseyin Nazlierdemir olurlar canım her zaman aynı doktora bulamazsın ki ben başından beri şansıma hep aynı doktora buluyordum tek bi doktorda takipliydim bu sefer lale hanıma aldım hiç de gitmedim gittiğinde mecburen bakmak zorundalar
beyzahuseyin Nazlierdemir aldım demişsin randevu randevu aldıysan randevu saatine yakın gidersin canım öbür türlü randevusuz ise sabahtan gitmen gerekiyor
Nazlierdemir beyzahuseyin aldığım randevu 2 hafta sonrasi için ama benim her hafta gitmem gerekiyor karın çevresindeki geriliğinden dolayı. Sabah kaç gibi mesela 8 9 gibi gitsem geç mi olur