mrvkrr 12_ze canım gece yatarken iç sabah en kötü saat onu içmek için yatmadan iç uyu yan etkisini görmezsin insallah birde ben gynoferon kullanıyorum diğerleri yan etki yapmıstı doktoruna danısıp onu denyebilirsin ben cok memnunum
12_ze mrvkrr Allah Allah aç karnına o zaman etki ediyor da bir daha içmeye cesaret edemiyorum aynı olur diye baya kötü yaptı
Gny18 12_ze canim ekmegin ustune damlat oyle ye ben kullanmadim ama gorumcemde gormustum oyle yapiyordu.
SevdaGolcuklu Benim de mide bulantısı yapmıştı demiron plus kullanıyorum ben sabah wc ye kalktığımda içiyorum aç karnına 6 gibi içip uykuya devam ediyorum o şekilde çare buldum mide bulantısına bir sorun yaşamıyorum artık öyle bir deneyin isterseniz.
Akrsn 12_ze ben sabah akşam alıyorum. İlla sabah aç karınla yemek gerekmiyo yemekten 2 saat sonra alabilirsin benim doktorum öyle demişti çünkü yemek yedikten 2 saat sonra insan farketmesese aç oluyomuş.
Barisinannesi 12_ze doktorunuz ne onerdiyse onu icin bana ferplax onerdi 2 gunde bir ic dedi saglikocagi da yaziyor 3 kutu yazdi en son icinde 10 tane var 60 gunluk cikmis oldu