butterfly35 canm çok geçmiş olsun bende kürtaj olalım 13 gün oldu 13. Hafta olmak üzereydi ki bi gittim 10. Hafta 20 gün önce kalbi durmuş ne kanama ne agrı ne kramp zerre şikayetim yoktu hatta mide bulantım geçti dye sevinirken meğer bebeğim gitmiş ondan geçmiş anlamamışım.
Bebek potolojiye gitti patolojide tek annede bi hastalık olurmuş ona bakarlarmış bizim sonuç temiz çıktı şükür.Benm ilk gebeliğim ve ilk gebelikte genetik test pek istemiyorlar ama ben tedbir almak istedim ankaradayım ve özeller felaket pahalı istedi bu teste bende Ankara hastanesinden tıbbi genetik bölümnden randevu aldım eşimle ard arda bi kere evde kendim düşürdüm dedim bi de kürtaj oldum dedim benden 2 eşimden 1 tüp kan aldı 30 gün sonra çıkacak bebek düşünme konusunda da benm etrafımda çok kişi bunu yaşadı kürtaj dan 1 ay sonra kontrole çagırıyor duruma göre bir ay daha bekle yada beklemene gerek yok dyor
Parça kalmadıysa rahimde sıkıntı enfeksiyon yoksa 6 ay demiyor çogu doktor bi kaç ay rahim toplasın dogru ama 2 3 ay duydum ben tanıdıklardan