Hdamla 2 gün önce ilişkiye girdik eşimle ertesi gün akşam kahverengi siyah gibi 1-2 damla leke vardı iç çamaşırımda kan uyuşmazlığından dolayı doktor pluton iğne vurunmam gerektiğini söyledi bugün kontrole gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi ve immunorho iğneyi yapmamız gerektiğini söyledi ve yaptırdım kendimi kötü hissediyorum 😞 durum ciddi mi
YeimYaarGkmen Hdamla kuzum ben 5 haftalıktan beri devam eden hafif hafif kanamam ve dediğin gibi nadirde olsa siyah lekelenmem vardı doktor baktı herhangi sıkıntı gözükmüyor dedi 10 haftalık olduk hala devam ediyo ilaçlarını aksatma gerisi allaha kalmış birsey
Nily Hdamla birde iliskiden uzak kal Eger bebegn kucukse suan yerlesmeye xalisiyor biraz zaman verin ona:)) Lekelenmelerden sonrs iliski yasak diye biliyorum doktorunads mutlaka sor
Hdamla YeimYaarGkmen ilaç vermedi ama devam ederse prolutana devam etmek lazım dedi az önce de 1 damla olduğunu gördüm gitmeli miyim hastaneye 😞 Çok geçmiş olsun bu arada İnşallah bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız 😘😇😇😇
YeimYaarGkmen Hdamla Kendin bilirsin elbette ama annem bana ilk aylarda cok ultrasona girme radyasyon olmasın bebegin dedi ama dediğim gibi benım hala devam ediyo. kesenin bölgesinde kanaman yoksa birseycik olmaz. Bende ilk başlarda cok tedirgindim şimdi alıştıgım için tedirgin olmuyorum :)
Hdamla Nily ilişkiyi yasakladı evet ben 25 haftalığım şuan ve bu 1-2 güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamamıştım hamileliğimle ilgili 😞😞😞
Hdamla YeimYaarGkmen kese etrafında bir sıkıntı olduğunu söylemedi sadece kan uyuşmazlığından dolayı önlem alındı sanırım