Hsnycvk Buse12- çiğ kuru yemiş ve kuru meyveler + süt ürünü(genellikle kefir) ya da meyve tüketiyorum☺️
Nilufar_1996 Hep muz yiyordum hamilelikte kilolarca muz yedim çok iştahsızdim hiç çerez falan yemedim iki öğün birde aralarda muz. Muz yediğim için oğlum 3.320 gram doğdu diye düşünüyorum yoksa benim iştahsızlıkla 2.500 bile çıkmazdı benden.
___Havva27 Nilufar_1996 bn kendimde öyleydim eşim küçük muzlardan alırdı 1 gecede 3 4 tane yediğimi bilirim şuan meyve çerez ara öğün olarak yemeğimi de yiyorm şükür 🙏kabız fln da yaşamadim hiç
benimmdunyamm Nilufar_1996 o kadar muz yesem çatlar ölürüm kız 3 gün üst üste muz yiyeyim kabız oluyorum
Funday35 Nilufar_1996 Hergün muz yemek kabızlık yapar ben okadar yersem ölürdüm herhalde kabızlıktan 🙄
Buse12- Sumiire bende akşamları yemekten sonra portakal elma armut muz falan yiyorum ondan önce kuruyemis tüketiyorum sabahları fındık yiyorum bakalım kilo alıyormu gorucez😊
Nilufar_1996 benimmdunyamm bünyeye göre değişiyor o zaman benim tam tersine muz yemediğim gün kabız oluyorum sarı renkli tam olgunlaşmis müz kabızlık yapmaz biraz yeşilimsi olanları yapıyor
Nilufar_1996 Funday35 benim tam tersine kabızlıktan kurtarıcım muz yemediğim gün kabız olurum olgunlaşmis müz kabızlık yapmaz
yigitinannesiiiii Buse12- şu ssıralar biraz bulantım olduğundan canım herşeyi istemiyor ama biraz meyve ağırlıklı yapıyorum ara öğünleri elma muz çilek armut bazen ceviz badem fındık kuru üzüm felan yiyorum akşamlarıda yemekten sonra her meyveden az az yemeye çalışıyorum portakal nar felan
yigitinannesiiiii Buse12- değildir bence bende arada nesquik yiyorum😂😂mısır gevreği ona göre daha sağlıklıdır ve sütte tüketmiş oluyorsun ne güzel☺️☺️☺️
Sumiire Buse12- ☺️☺️ güzel besleniyosun ama kiloya takılma sen ye sadece kilo onemli değil beyin gelişimi iç organ gelişimi içinde önemli oyuzden kilosu az cıksa bile üzülme
Buse12- Sumiire hep o aklımda ya kilo alıyormu nasıl oldu falan elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 😊
Sumiire Buse12- birde dün doktorumla konuştum bu kilo işini takılma cok kilolu bebek saglıklı bebek anlamına gelmşyo benim kızım 35 te 2200 Gr doğdu ve küveze girmedi dedi burda kulaktan dolma kiloyu problem ediyoruz ama önemli olan kilo değil bebeğim sağlığı
Sumiire Buse12- kesinlikle yenmemesi gereken bişey olup olmadığını bilmiyorum ama doğal olmayan şeylerden uzak durmak gerek içeriğine bakıp kimyasal yada suni bişey varsa sürekli yemek faydalı olmayabilir
Tomrishatun Buse12- kuru kayısı incir sarı leblebi 1 tane Bihter çikolata meyve gibi şeyler ara öğün olacakta kullanabilirsiniz