Bilgecee Kizlar özel hastanede doğum yapacam inşallah. covit testini illa özel hastanede mi yaptırmak gerekiyor? Şehir Hastanesi’nde test versek olmuyor mu acaba ? Hiç sormadım doktora da unuttum.
Melek1111 Bilgecee bazı hastanelerde kabul ediyorlar.Bakan kovit testi kaldırıldı semptom göstermeyenden istenmeyecek demişti doğum için kaldırıldı mı acaba
Nazlimom Bilgecee benim doğum yapcağım hastane de özel burda yapılıor dedi eşim sağlıkcı oldugu icin calıstıgı yerde yaptırcağımı söyledim farketmez dediler
mlssrn Bilgecee bazı hastanelerde doğum ücretinizin içinde oluyor covid testi belki öyledir sordunuz mu acaba
Bilgecee Selenm ay inşallah benim doktor da kabul eder zaten doğumdu hastanede yatiaiydi masraf bir de üstüne covit testiasrafi çıkmasa ne iyi olur.
Asyaaa35 Bilgecee çoğunlukla dışarda yaptırınca da kabul ediyorlar ama heryerde aynı değildir arayıp hastaneyi sorun bi
Arya22 Bilgecee Benim hastanem sağlık bakanının açıklamasından sonra gerek kalmadığını söyledi yaptırmayacağız test
Smyrayldrm Bilgecee canm benım bilgim ozellerde yapmıyorlar dewlet hastanelerinde yapılıyor bende dewlet hastanesınde dogumum olacak yarın ınslh bende persembe gunu verdım kovıd testini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 hepımıze