Aycan051415 Acildeyim sabah nisanim geldi 10 15 dakikada bi gelen sancim vardı işlerimi halledip geldim 5 cm acilmam varmış nst bitince odaya yatisim olcak dua edin olur muuuu sağlıkla kucağına aliyiim bian onceee🤗 40+3um başı tam inmemiş dua edin lutfeen
55alp34 Aycan051415 Allahım bir avaz da kurtarsın inşallh canm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallh bebeğini 🙏 🙏
1oguzannesi Aycan051415 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bol bol yürüyüş yap odanın içinde bende dün doğum yaptım yatınca sancımı karşılıyamıyordum yürüyüş yine iyi oluyor
EsilaMiracAyazEren_Moms Aycan051415 Bende kızımı 40+3 te doğum yapmıştım 🤗 Allah sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin size inşallah ❤️
1oguzannesi Esragk1 evet dün sürpriz yaptı bizimki de , saatlerce temizlik yapmıştım bol bol da hurma yeme krizi sonrası gece sancım başladı 😄 Darısı başına inşallah sağlıkla kucağına alırsın en kısa zamanda
Zehrakhr Aycan051415 ayyy çok sevindim. Valla hayırla kucağına al inşallah bende 40+5 dua et belki bende doğururum bugün