11mrv11 35+1 im nst ye girdim ritmik ağrılarım gözüktü ama ben hiçbir şey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı doktor bugün hastanede yat dedi korkuyorum erken gelir mi acaba ? Benim durumumda olan oldu mu hiç bu konuda deneyimi olan beni aydınlatabilir mi ?
Arzz 11mrv11 yengeme öyle dediler 2 hafta sonra doğurdu bebek hareketini takip et günlük nts ve kontrol e git yarışı acilmaya göre yaptır
Melissce 11mrv11 bende de 35 haftalıktan nst de ağrı çıktı hissetmiyordum bigün hastanede yattım iki doz ciğer geliştirici iğne yaptılar şimdi 37+2 haftalık oldum
busra_trhan Arzz benm net de sancı var ciğer geliştirici vurdular 34 +0 hastalığım dogum olur mu hastanede yatiyorum suan
11mrv11 BesteKc onu bilmiyorum kağıdı ben görmedim ama serum falan verdiler tekrar girdim nst ye sancım çıkmadı bu sefer yinede hastanedeyim ama
11mrv11 busra_trhan ben de aynı şekilde hastanedeyim ciğer geliştirici iğne vurdular serum falan veriyorlar az önce tekrar nst ye girdim sancım çıkmadı bu sefer size doktor ne dedi tam olarak hastanede niye yatırdılar beni anlamadım serumu alıp eve gidebilirim yarın da ikinci doz ciğer geliştiricimi vurunurdum ama niye yatırdılar anlamadım
busra_trhan 11mrv11 dün akşam 7 de sancilarim başladı adet ağrısı gibi kaşıklar vurdu bele vurdu hastanede de devam etti bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı düşürmeye çalıştılar yarından itibaren serum ilaç vermiycez sancı devam ederse doğum planlanıyor mus korkmalı miyim bilmiyorum hala ufak ufak başlayıp birden şiddetlendi sancilarim var
user124578 11mrv11 29 da sancım başlamıştı 35 te 80 sancı çıkıyordu 1 cm açıklığım vardı ve nişanım geldi 37 de 123 sancı çıkıyordu ve bunlar esnasında tek hissettiğim karnım sertleşiyor agrı filan uok sonuç 38+3 te hala gelmedi ve suyum az olduğu için sezeryane donduk duan 28 haftalığım bugün yine o kasılmaları yaşamaya başladım ama ilki sezeryan olduğu için endişeliyim bende sancı var diyip erken alırlarsa diye
busra_trhan busra_trhan Arzz birde yarından itibaren ilac serum verilmeyecek sancı devam ederse doğum dediler korkmalı miyim bilmiyorum
11mrv11 busra_trhan anladım korkmayın gerekli tedbirleri alırlar zaten hafta olarakta kötü bir hafta değil
Tazeane 11mrv11 aynen bunları yaşadım ben de. Bir hafta ilaç kullandım bebişim 36 oldu şimdi bıraktım dr canı ne zaman isterse o zaman gelsin dedi. Erken değil zaten artık.