glshhkrc 620033 bende kullanıyorum 100 mg günde iki kez fitil olarak hiç yan etkisi olmadı bana doktorunuz izin veriyorsa bu şekil daha rahat oluyor
Buseeeeeeeee 620033 ben kullanıyorum 200 mg olan ağızdan alıyorum gerçekten mahvediyo insanı baş dönmesi halsizlik yapiyo bende sürekli sabah akşam alıyorum yaklaşık 1,5 2 aydır kullanıyorum
Geceler 620033 ben 200 ml kullanıyrm ama içmiyrm vajinal yoldan ağızdan alınca yan etki çok oluyormuş arkadaşlar bilginiz olsn ama ağızdan alınan ile fitil aynı mı bilmıyorm .Geceleri yatmadan atyorm fitili ben akmasın diye yan etki yok uyku yapıyor tek oda geve lazm bize
teachering06 Ben kullanıyorum 200mg olandan, ağızdan alıyorum. Bugün 9.gün, 9 gündür mahvoldum mide bulantısı, hazımsızlık, mutsuzluk…
Pikachuuubaybi 620033 düşük riski varsa demiş olabilir kaç haftalıksin kanama falan mi var neden öyle dedi ki
620033 Pikachuuubaybi Kanamam ve düşük tehlikesi yok daha önce covid geçirdim o zaman düşük tehlikesi vardı ama şimdi yok doktor 9 ay boyunca kullanacaksın dedi .Bende kullanmak istemiyorum çünkü kullandığım zaman geceleri kötü rüyalar görüyorum .
Ygtkgn Bende gebeligimde kullandim uzun bir süre doktor agizdan al dedi bende sordum fitil olarak kullanamazmiyim diye kullanabilirsin daha rahat ediyosan dedi sizde sorun agizdan alininca yan etkisi cok hissediliyor ilk oglumda öyleydi
620033 Ygtkgn Ben fitil olarak kullanmıyordum ağızdan alıyordum 13+6 günlük de hamileyim ilacı kullanınca geceleri kötü oluyorum
Aselinkooo 200 mg kullanıyorum. Günde 2 kere ama yan etkileri çok. Kanama olmasın diye veriliyor. 10 gndr kullanıyorum belki daha fazla.
esrasorgunn @Aselinkooo Bende çok kasık ağrım olduğu İçin doktora gitmiştim düşük tehlikesi veya kanama alanım yok doktor sadece bebek rahat etsin senin de ağrın olmasın dedi ve Progestan verdi ağız yoluyla alıyorum ama her zaman almana gerek yok ağrın oldukça al dedi sizce bi sıkıntı oluşturur mu düzenli kullanım olmazsa ?