Cansucannnn Kizlar çok korkuyorum zaman daraldikca doktorum bile dedi haftasonu dogurursun İnşallah diye… Suni sancı alıp neler yaşayacağımı bilmiyorum. Bana dua edin kendi sancilarim.gelsin.. neden gelmiyor anlamıyorum…
Duyguuuuuuu Cansucannnn aynı durumdayım 40+1 deyiz haftasonu gelmezse pazartesi birdaha bakalım dedi ya suni verir yada sezeryan der Ma ani türlü belirti vs yok İnşallah hayırlı haberleri kendiliginden kolayca müdahalesiz alırız 😞🤲
beyza22_ Cansucannnn Cansucannnn Canım öncelikle şuan en son yapman gereken şey korkup panik olman lütfen daha pozitif yaklaş . Her hamilelik birbirinden farklı olduğu gibi her doğumda birbirinden farklı ve çok özeldir. Şuan suni sancıdan korkmanın tek sebebi halk arasında anlatılan korkunç saatlerce süren acı dolu doğum hikayeleri . Bebeğinle tanışacağın bu en özel ana bu denle yaklaşmışlen son günler panik ve endişeye kapılıp onuda kendinide yıpratma lütfen . Kendi bedenine ve bebeğine güven . Bebeğin kendisi için en iyi olanı doğum esnasında kendisi seçecektir zaten . Bu süreçte sakin kal panik olma plates yap bolca hurma tüket . Seni ve beneğini çok öpüyorumm🤍
Derya-mihra Daha zamanı var demek ki canım rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah kendi sancın gelir. Bir avaz da alırsın bebeğini kucağına. Hareket yap sürekli yürü, squat yap, merdiven in çık inşallah gönlünden geçen olur.
Esragk1 Cansucannnn bnde alırım belki suni sancı aynen senle aynıyız ble pozitif düşün gcecek sadece o günü atlatılacak hersey bitecek bi an mutluluk alçalan kucağına zaman hızlı gecıyor merak etme