begumcann Kızlar şimdi doktordan cıktım kalp sesi çok derşnden geliyormuş düşük riski varmış başına gelen oldumu kalp sesinin derinden gelmesi 😦
Drkmls begumcann alttan mı baktı benimde göbekten baktı derinden gelmişti ama hiç bi sorun var demedi
Nurgl34 begumcann daha küçük olduğu için olabilir derinden gelmesi 8 haftalıkken net duyuluyor diye biliyorum
RabisScik begumcann cnm doktorlar düşük ihtimalini böyle anlıyor zaten kalp sesi ve kesenin yerleşme türünden bana kalbi gümbür gümbür düşük riskin yok demişti sen dikkat et yatış önermedimi doktorn ilk 3 ay ayaklarının altına yüksek yastık koy uzan ev işi vs.yapma
Htccprz begumcann merhaba doktora yeniden gittiniz mi acaba sonuç ne oldu aynı şey bana da söylendi de çok endiseliyim
Drkmls begumcann bende 7 haftalıkken gitmiştim. Karından baktığımız için derinden geliyo ses dedi. Alttan baktırmak istemedim. Ama hiçbir sorun yok gayet iyisin dedi
RJD21 Benim de bu gün 7 hafta 3 gün oldu birazdan doktora gideceğim bana da kalp atışını dinliycez dedi ama benim de düşük riskim var hem iğne kullanıyorum hem de ilaç kullanıyorum derinden kalp sesi derken ne oluyor acaba 🙄
begumcann RJD21 yani bu haftada sesi daha cok duyulmalıymış evet duyduk ama böyle uzaktan kısık geliyordu . Sende duyarsın inş
begumcann RabisScik hayır iş yapmayla dinlenmeyle ilgili bişey demedi progestn verdi 10 gün sonra gel bakıcaz dedi dük riski var dedi ama ben knama falan görmedim çokşükür
RabisScik begumcann sen yinede yat derim benim düşük riskim olmadığı halde 3 ay hiç kendimi yormadım zararı olmaz faydasını görürsn
begumcann RabisScik mümkün değil malesef kızım 3 yaşında haliyle oturtmuyor ev oyuncak savaş alanı bende de düzen takıntısı var duramıyorum 😪
RabisScik begumcann bende çok titizim ama kendimi engelliyorum karnımdaki için ama çocuğunu bilemicem
Htccprz begumcann benim de 3 yaşında bir kızım var şimdi ikincisini yaptik büyük bi hevesle gittim ama kalp atışı yavaş dedi 7+3 ’te gittim 1 hafta geride görünüyor ve kalbi yavaş dedi her ihtimali anlattı o yüzden çok endiseliyim kaybettim modundayim hatta cogunlukla