-Serpilllllll- Kızlar boyu kısa olan 154 156 civarında normal doğumda sıkıntı yaşayan var mı? Ya da doktorunuz boydan dolayı normal doğum olmaz gibi bir şey söyledi mi? Boy kısa olunca çatı dar olur genelde dediler.
Aylin_16 -Serpilllllll- öyle saçmalık mı olur hepimizin annesi selvi boylumuydu da en az 4 er çocuk yapmışlar :)) bişey olmaz korkma
Puki -Serpilllllll- benim de boyum 154 doktorum normal gözüküyor aksilik bir şey olmazsa dedi ne alakaymış ki sende duydum bunu
Aselinkooo -Serpilllllll- tam o civardayım Normal doğum yaptım. Ama 3200 olduğu halde zorlandım. Daha fazlası senden çıkmazdı dedi ebe. 🤣 çatı kişiye özgü sanırım.
Zehragniken Eslem_1 normal normal hepsi normal 🤣 ya ne demessin çok seviyor. Sanki cahiliye döneminde yaşıyor da korunmayı bilmiyor
Ays_cskn -Serpilllllll- ilk dogumumda dr dogum hanede boyumun olculmesini istemisti o an ne alaka demistim olcum yapilmadi tabiki sezeryan oldum boydan dolayi degil acilmam ilerlemedigi icin ne alakasi var diyen arkadaşlar kimisi soruyormus demekki cok yerinde bir soru yani boyumdq 1.50 bu arada
-Serpilllllll- Evet arkadaşlar bazen doktorlar boy durumunu da dikkate alıyorlarmış. Ama yazmalarınız içimi rahatlattı 😂😂😂
Eslem_1 Zehragniken yani elbet biliyordur doktorları da yönlendiriyor herhalde 😀 kocası vs problem etmiyorsa böyle devam 10 a doğru ilerler 😂