mucizemle Merhaba Hamişler 🌸 doğum paketim içine ayrıntılı ultrason dahil değildi, Ankara için önereceğiniz ayrıntılı ultrason yeri ve fiyat olarak ne kadar yardımcı olurmusunuz 💖
Nazlimom mucizemle Dr. Sinan Tan’a gitmiştim 500tlydi şimdi artmış olabilir 45dk detaylı bakmıştı memnun kaldim instagramdan bakabilirsiniz 🌸
Eslem_1 Nazlimom ben de radyoloji uzmanına gitmiştim ama 45 dk sürmedi bebeğin pozisyonundan dolayı mı o kadar uzun sürüyor acaba ? Bazıları da birbuçuk saat sürdü diyor Ben girdiğimde yüzü vs her şeyi netti kısa sürdü 😊
duyguuu61 Ben de biraz araştırma sonrası Doç. Dr. Metin Altay’dan randevu almayanlara verdim, perinatoloji uzmanı kendisi ve yorumları çok iyiydi. Ücreti 900 TL, Pazartesi gideceğiz ☺️
mucizemle duyguuu61 ah ne kadar pahalı ücretler zaten doğum paketine de fazla para verdik, neden pakete dahil etmezler ayrıntılıyı anlamadım, devlete gitsem randevu olayı çok sıkıntı
Nazlimom Eslem_1 benim bebeğim yan yatıyordu göstermiyodu yüzünü Sinan bey çikolata ye yürü biraz dedi baya uğraştı yani özeller daha uzun bakıor